OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. május 22. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. január 24., hétfő 12:55

Koronavírus vagy influenza? GeneFinder Covid-19 gyorsteszt - a Nemzeti Virológiai Laboratórium ajánlásával Keresse a gyógyszertárakban!
    Budapest, 2022. január 24., hétfő (OTS) - COVID-19 fertőzés gyanúja esetén a gyorsdiagnosztikai teszttel, orrból vett mintából 15 percen belül megtudható, hogy valóban a koronavírus okozza-e tüneteket vagy a panaszok hátterében influenza vírus áll.

    
A GeneFinder COVID-19 teszt eredménye segítheti az orvosokat abban, hogy időben, a fertőzés típusának megfelelő kezelést tudják elindítani pácienseiknél. A teszt segítségével a betegek meggátolhatják saját környezetükben a koronavírus terjedését.

Az antigén gyorsteszt eredményességét a Nemzeti Virológiai Laboratórium igazolta. A gyógyszertári forgalomban GeneFinder Covid-19 néven elérhető antigén gyorsteszt a legmagasabb szintű magyarországi laboratórium tanúsítása szerint alkalmas arra is, hogy elkülönítse a koronavírus mutációkat az influenza vírustól.

A GeneFinder Covid-19 teszt klinikai vizsgálata azt bizonyította, hogy ennek a gyorsdiagnosztikai tesztnek a pontossága és érzékenysége közel egyenértékű a kizárólag laboratóriumi körülmények között alkalmazott PCR teszttel.

Magyarországon a megbetegedések döntő többségét a rohamosan terjedő omikron variáns okozza, de jelen van még a delta mutáció és az influenza vírus is, éppen ezért fontos, hogy a lakosság nyugodt, otthoni körülmények között is megbízható eredményhez jusson.

A GeneFinder Covid-19 teszt a gyógyszertárakban kapható. Forgalmazza a Diagon Kft.

Interjú, kérdés esetén keressék kollégánkat!
Név: Schmidt Ágnes
Telefon: +36 30 536 3226
E-mail: aschmidt@diagon.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.