OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. január 26., szerda 12:10

Hamarosan bármelyik étterem számára elérhető lesz a fenntarthatóság és modernizáció?
    Budapest, 2022. január 26., szerda (OTS) - Meet-Up-ot szervez az EnniAkarok.hu csapata 2022. február 02.-án "Digitalizáció és fenntarthatóság a vendéglátásban" címmel. Az esemény célja, hogy a jelenlegi helyzetben útmutatást adjon a következő szezonra, rávilágítva a megragadható lehetőségekre és a megoldandó problémákra. Az előadásokat az adott témában releváns, itthon és nemzetközileg is elismert szakértőkkel, panelbeszélgetés formájában tartjuk és online is, élőben közvetítjük.

        Azok az éttermek, akik az elmúlt két évben nem fókuszáltak a digitalizálásra vagy ideiglenesen be kellet zárjanak, vagy teljesen csődbe mentek. A megváltozott piaci helyzet legnagyobb nyertesei azok lettek, akik gyorsan átalltak az online megoldásokra és kihasználták azok előnyeit. Ezt próbálta széles körben elérhetővé tenni az EnniAkarok is, amiért az index.hu "az éttermek megmentője"-ként említett minket, már alig pár hónapos működés után(1).  
     Jelenleg is azon dolgozunk, hogy a vendéglátás mindennapjait egyszerűbbé és fenntarthatóbbá tegyük. A fenntarthatóság jegyében együtt működünk a Rakun Dobozközösséggel, hogy a hazai vendéglátásban keletkező szeméttermelést csökkentsük. Az éttermek digitalizálására fejlesztett szoftverünk pedig az online rendelés kényelmét fogja biztosítani az éttermi étkezés során. Ezzel számos, jelenleg problémát okozó folyamatot váltunk a vendégek és a vendéglátóhelyek számára is. Csökkentjük a várakozási időt, a papírhasználatot, az ételmaradék termelését és optimalizáljuk a munkaerőigényes folyamatokat. A Meet-Up során többek között ennek alkalmazási lehetőségeit is érintjük.

További információ található:
Facebook eseményünknél - https://www.facebook.com/events/1296592327481513

További információ kérhető:
Dengi Marcell
Head of Business and Development
+36202449994
marci@enniakarok.hu


(1)https://index.hu/gazdasag/2021/02/08/ennyit-fizetnek-az-ettermek-az-online-rendelesert
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.