Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
|
|
|
2022. január 26., szerda 12:10 |
Hamarosan bármelyik étterem számára elérhető lesz a fenntarthatóság és modernizáció? |
|
Budapest, 2022. január 26., szerda (OTS) - Meet-Up-ot szervez az EnniAkarok.hu csapata 2022. február 02.-án "Digitalizáció és fenntarthatóság a vendéglátásban" címmel. Az esemény célja, hogy a jelenlegi helyzetben útmutatást adjon a következő szezonra, rávilágítva a megragadható lehetőségekre és a megoldandó problémákra. Az előadásokat az adott témában releváns, itthon és nemzetközileg is elismert szakértőkkel, panelbeszélgetés formájában tartjuk és online is, élőben közvetítjük. |
Azok az éttermek, akik az elmúlt két évben nem fókuszáltak a
digitalizálásra vagy ideiglenesen be kellet zárjanak, vagy teljesen
csődbe mentek. A megváltozott piaci helyzet legnagyobb nyertesei
azok lettek, akik gyorsan átalltak az online megoldásokra és
kihasználták azok előnyeit. Ezt próbálta széles körben elérhetővé
tenni az EnniAkarok is, amiért az index.hu "az éttermek
megmentője"-ként említett minket, már alig pár hónapos működés
után(1).
Jelenleg is azon dolgozunk, hogy a vendéglátás mindennapjait
egyszerűbbé és fenntarthatóbbá tegyük. A fenntarthatóság jegyében
együtt működünk a Rakun Dobozközösséggel, hogy a hazai
vendéglátásban keletkező szeméttermelést csökkentsük. Az éttermek
digitalizálására fejlesztett szoftverünk pedig az online rendelés
kényelmét fogja biztosítani az éttermi étkezés során. Ezzel számos,
jelenleg problémát okozó folyamatot váltunk a vendégek és a
vendéglátóhelyek számára is. Csökkentjük a várakozási időt, a
papírhasználatot, az ételmaradék termelését és optimalizáljuk a
munkaerőigényes folyamatokat. A Meet-Up során többek között ennek
alkalmazási lehetőségeit is érintjük.
További információ található: Facebook eseményünknél -
https://www.facebook.com/events/1296592327481513
További információ kérhető: Dengi Marcell Head of Business and Development +36202449994 marci@enniakarok.hu
(1)https://index.hu/gazdasag/2021/02/08/ennyit-fizetnek-az-ettermek-az-online-rendelesert
-------------------------------------------------------------------
Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók
a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül
felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett
anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget,
rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti
szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI
által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a
felelős. © Copyright MTI nonprofit Zrt.
Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a
(06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus
levelező címen kaphat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|