OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2022. augusztus 12., péntek 10:12

Nagyot durrant a magyar tűzijáték Kanadában
    Budapest, 2022. augusztus 12., péntek (OTS) - Ezüstérmet kapott a magyar produkció a 36. alkalommal megrendezett Nemzetközi Tűzijáték Versenyen Montrealban, megelőzve többek között a mexikói, kanadai, olasz, horvát csapatokat is.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220812_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220812_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220812_003.jpg

"Gyönyörű volt! Rengeteg speciális effekt volt felvonultatva a legjobb minőségűekből és a zene is tökéletes volt. (…) Csak gratulálni tudok a csodálatos műsorhoz, minden elismerésem!" (Szlávik Marcell)

"Én Montrealban élek. Ma, augusztus 7-en tudtuk meg, hogy (…) a második helyezett a Magyar NUVU Kft lett. Jó érzés volt látni és hallani, hogy a nagyszámú közönség közbetapsolt, illetve WOW elismerő felkiáltásokat lehetett hallani mindenhonnan. Másnap az egész város a magyar tűzijátékról, es azt kísérő zenéről beszélt elismerően. Az óvodás unokáim meg büszkén mondták az óvodában, hogy ők bizony magyarok, még akkor is, ha már a szüleik is itt születtek." (Simon Péter)

- így írtak a magyar tűzijátékról azok, akiknek volt szerencséjük a helyszínen, élőben megnézni. A minden évben megrendezett l'International des Feux Loto-Québec, más néven a Monterali Tűzijáték Fesztiválon idén 6 ország vett részt, Mexikó, Magyarország, Kanada, Olaszország, Horvátország és Anglia. A 32 perces magyar műsor fenséges látványt nyújtott, többen is beszámoltak arról, milyen felemelő érzés volt a Szent Lőrinc folyó felett hallgatni a "Tavaszi szél vizet áraszt" népdalt, és mennyire büszkék voltak a show-ra. A műsor központi eleme a magyar zene, illetve a magyar zeneszerzők hatása volt a világ zenei kultúrájára a sámánzenétől kezdve a népdalokon, Kodály és Liszt művein át a mai magyar és kanadai popzenére.

A győztes az angol Pyrotex Fireworx lett,
az ezüstöt a magyar Nuvu Kft. hozta el,
a bronzérem pedig a kanadai Feux d'artifice Orion csapaté.

Elérhetőség:
sajto@nuvu.hu

Fotók videók letölthető ezen a linken:
https://iroda.nuvu.hu/~f4DrK    

Facebook:
https://www.facebook.com/nuvukft/    

Youtube:
https://youtu.be/H5ysi3_CbJY
https://youtu.be/ShpzxT61le0    

Személyesen marketing osztály: Kosár Anikó. 0620 270 9120

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.