OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 28., szerda 08:35

A Stilfa-Mi Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztést valósít meg a piaci folyamatokra reagálva
    Kecel, 2022. szeptember 28., szerda (OTS) - A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által a STILFA-MI Korlátolt Felelősségű Társaság, mint Kedvezményezett a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00968 azonosító számú, "A Stilfa-Mi Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése" című pályázatát támogatásra alkalmasnak minősítette.

    A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg 124,95 millió Ft európai uniós feltételesen vissza nem terítendő támogatás segítségével. A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2023.12.31.

A Stilfa-MI Kft. 2009-ben került megalapításra azzal a céllal, hogy ügyfeleiket fa és bútoripari fejlesztése kapcsán a lehető legmagasabb szinten tudja kiszolgálni sokszor nem iparosított, hanem tradícionális technológiák használata mellett. A tevékenység jellegéből adódóan az adott tevékenység komoly épület infrastrukturális kapacitásokat igényel, hiszen a munkavégzés nagy része fix helyhez kötötten, üzemcsarnokban történik, melynek végzéséhez komoly kapacitású eszközök szükségesek, modern energiatakarékos üzemi kapacitások mellett. A vállalkozás jelentős mértékű kapacitásbővítést szeretne megvalósítani egy elavult csarnoképület korszerűsítésével, legmodernebb, nagy pontosságú maró, gyalugépek, megmunkálóközpont és nagyteljesítményű elszívórendszer telepítésével. A vállalkozás megújult és megújított telephelyi épülete Kecel, Malom utca 2/1 megvalósítási helyszínen található.

A projektről bővebb információt a www.stilfa.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Téglás Zoltán
+36204742130
teglas@stilfa.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.