OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 29. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. október 26., szerda 16:00

A home office ma már alapelvárás
    Budapest, 2022. október 26., szerda (OTS) - A DLX MEDIA nem reprezentatív felmérése alapján képet kaphatunk arról, hogy ma melyek azok az értékek, amelyeket az álláskeresők elvárnak munkaadójuktól.

    A kutatás során 500 fő igényeit mérte fel a marketing ügynökség, melyhez a 2020 és 2022 közötti munkavállalói regisztrációkat használták fel.

A felmérés célja az volt, hogy a piaci szereplők információkat kapjanak a munkavállalók igényeiről, s kiderüljön, melyek a legfontosabb motivációk álláskeresés során.

A marketinges munkakörökben végzett kutatás - https://dlxmedia.hu/marketinges-fizetes/ - alapján megállapítható, hogy

1.    a vizsgált időszakban a jelentkezők számára a szabadság fontosabb volt, mint a kiszámíthatóság,
2.    a home office ma már alap elvárásnak minősül
3.    a vezető személyisége meghatározó a munkavállalói motivációban,
4.    a jelentkezők többsége értékként tekint a fejlődési lehetőségre,
5.    a munkahelyi légkör és a jó csapat a második legfontosabb tényező a munkavállalók preferencialistáján.

további információ: https://dlxmedia.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.