OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. november 11., péntek 10:10

A magyar domainek olcsóbbak, mint a külföldiek
    Budapest, 2022. november 11., péntek (OTS) - A jelenlegi gazdasági helyzetben egyre inkább figyelünk arra, hogy mire mennyit költünk, és igyekszünk spórolni ahol csak lehet. Gyakran hasonlítjuk össze bizonyos termékek, szolgáltatások árait akár egy korábbi időponthoz, akár más országokhoz viszonyítva. Megtettük most mindezt a domain nevek esetében is.

    A regisztrálható domain végződések közül - néhány időszakos akciótól eltekintve - a .hu domainek regisztrációs díja a legalacsonyabb. 2022 korábbi hónapjaihoz képest egyre több .hu domain regisztráció megy végbe. Vajon a kedvező áruk, vagy más tényezők állnak a háttérben?

A teljes cikk elolvasható és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/a-magyar-domainek-olcsobbak-mint-a-kulfoldiek/
https://drive.google.com/drive/folders/1h1Yn6PAc9Gf8jlHa4uw6wDlEebiuBZPR?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing vezető
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.