OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. január 26., csütörtök 10:29

A Magyar Nemzeti Múzeum felkészült és várja a turistákat a 2023 szezonban
    Budapest, 2023. január 26., csütörtök (OTS) - A Magyar Nemzeti Múzeum célja, hogy minél több külföldi látogató vigye hírét a magyar nemzet kincseinek, amelyekre büszkék vagyunk, ennek érdekében közös munkába kezdett és együttműködési megállapodást kötött a Magyar Idegenvezetők Egyesületével. Az idegenvezetőknek kiemelkedő szerepe van a megújuló múzeum népszerűsítésében, a stratégia együttműködés szerint a múzeum az idegenvezetőket partnernek tekinti és szakmai ügyekben közös fellépést tervez a jövőben.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230126_001.jpg

Az együttműködés részleteit nyílt nap keretében mutattuk be múlt héten, amely eseményen a teljes idegenforgalmi szakma megjelent, közel 150 idegenvezető ismerte meg az új túrákat és a múzeum új programjait.
Célunk, hogy a múzeum az első számú turisztikai célpontok között legyen a hazai utazási szakemberek szemében.
A múzeumunk olyan nyitott intézmény és olyan értéket közvetít, amelyet a külföldi és a belföldi turistáknak is érdemes megmutatni. A látogatók színvonalas kiállításokkal találkozhatnak, a műkincs tartalom pedig arra ad lehetőséget, hogy mindig legyen egy-egy megújuló tárlat is.
Az elmúlt évben a szolgáltatásainkon is rengeteget fejlesztettünk, így a látogatókat még magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.
Az együttműködés keretében közös képzések indulnak múzeumpedagógusaink által kidolgozott kiállítási útvonalakról az állandó kiállításban, és aki az Egyesület tagjai közül sikeres záróvizsgát tesz, az utána saját csoportokat vezethet ezeken a túrákon.
Két új rövid túraprogramot és létrehoztunk Top5 és Top 10 címmel, ezek a rövid tárlatvezetések kitűnően alkalmasak arra, hogy viszonylag rövid idő alatt a múzeum legértékesebb kincseit be lehessen mutatni.
Új programjaink között szerepelnek VIP program lehetőségek is, illetve az exkluzív vacsorával összekötött új tárlatvezetések, amelyek a reményeink szerint minél több külföldi turista tetszését is elnyerik majd. A hétvégékre szóló csomagajánlat része a rövidített tárlatvezetés a múzeum emblematikus kincseiből, amelyet egy magas gasztronómiai színvonalú vacsora követ a kávéház impozáns terében, és a résztvevők egy ajándéktárgyat is hazavihetnek emlékbe.

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.