OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. február 1., szerda 09:16

Az NTT Com elindítja a megújult SkyWay SDK-t az online kommunikációs szolgáltatások sokoldalúbb fejlesztése érdekében (1. rész)
    Tokió, 2023. február 1., szerda (Business Wire/OTS) - Az NTT csoport IKT-megoldásokkal és nemzetközi kommunikációval foglalkozó üzletága, az NTT Communications Corporation (NTT Com) ma bejelentette a megújult SkyWay szoftverfejlesztő készlet (SDK) azonnali elindítását. Az új SkyWay SDK minden eddiginél egyszerűbbé teszi az alkalmazások és weboldalak valós idejű hang-, video- és adatkommunikációját.

    Az online kommunikációs szolgáltatások tervezése vagy fejlesztése iránt érdeklődők egy ingyenes webináriumra jelentkezhetnek, amelyen az NTT Communications tokiói központjában február 23-án japán idő szerint 15:00 órától személyesen (50 fő) vagy online (100 fő) ismerkedhetnek meg a megújult SkyWay SDK-val.

A SkyWay egyszerűen használható és széles körű dokumentációval támogatott, nem igényel különleges technikai készségeket, illetve a hang-/videokommunikációval vagy a szerverépítéssel kapcsolatos ismereteket, és számos alkalmazáshoz használható, például online leckékhez, a dolgok internetéhez (IoT) vagy robotokhoz. A SkyWay-t eddig több mint 20 000 szolgáltatás fejlesztéséhez vetették be.

A SkyWay különféle hívásformátumokhoz alkalmazható, beleértve a hang- és videohívásokat, az egyszemélyes és csoportos hívásokat, valamint a képernyő megosztása közbeni videokommunikációt. Emellett többplatformos SDK is egyben, amely meghatározott iparágakhoz és üzleti kategóriákhoz illeszkedő kommunikációs szolgáltatások fejlesztéséhez használható. A SkyWay kiváló minőségű, valós idejű kommunikációt biztosít, amit a szolgáltatási rendelkezésre állás 2021-es pénzügyi évben elért 99,96%-os aránya is bizonyít. Emellett az Ázsiába, Észak-Amerikába és Európába irányuló/az onnan érkező kommunikáció továbbítására szolgáló szerverek üzembe helyezésével kiváló minőségű tengerentúli hívásokat is képes létesíteni.(1) Ráadásul a SkyWay ingyenesen használható szolgáltatás-ellenőrzésre és -fejlesztésre, amíg a felhasználói szolgáltatás ténylegesen el nem indul. Továbbá a díjak a szolgáltatás mértékéhez igazodnak, a számlázás pedig a tényleges használat alapján történik.

A Covid19 világjárvány miatt az online kommunikáció gyorsan diverzifikálódott, és ma már általában több tucat ember, valamint kommunikációs robotok részvételével zajló eseményeket is magában foglal. Erre válaszul az NTT Com úgy döntött, hogy korszerűsíti a SkyWay architektúráját, és új szolgáltatásként jelenteti meg, amely a sokoldalúság növelése érdekében olyan továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik, mint:
     -    több egyidejű hívó (max. 20-ról max. 100-ra bővítve)
     -    a terminálterhelés csökkentése a végfelhasználói környezetnek megfelelően (párhuzamos közvetítés(2) és API a rugalmas médiaátvitelhez/-fogadáshoz, például csak meghatározott videó/hang)
     -    hitelesítés és engedélyezés az egyes végfelhasználók számára történő video-/hangátvitel ellenőrzésére

Az alábbiakban két példát mutatunk be a SkyWay kibővített használhatóságára.

1. Virtuális iroda
A SkyWay segítségével akár 100 embert elérő, irodai prezentációhoz is használható rendszer hozható létre, a párhuzamos közvetítés pedig lehetővé teszi, hogy az emberek az adott felhasználónak megfelelően beállított hangot/videót kapjanak, például alacsony felbontású videót a rendszer és az akkumulátor terhelésének csökkentése érdekében mobil eszközök vagy alacsony feldolgozási teljesítményű terminálok esetében. A zártkörű konferenciák esetében a részvétel is szabályozható.

2. Távmunka-támogatás
A SkyWay olyan rendszer létrehozására is használható, amely lehetővé teszi, hogy egy vezető távolról utasítson több embert egy munkaterületen, a részletes utasításokhoz videót használva, vagy csak hangot, ha az egyszerű szóbeli utasítások elegendőek. A videó és/vagy hang szelektív használata lehetővé teszi a rendszer számára, hogy minimális terheléssel sok embert érjen el.

A szolgáltatáskérelmeket január 31-től fogadják el. A részletekért kérjük, látogasson el weboldalra vagy vegye fel a kapcsolatot az NTT Com értékesítési képviselőjével, a szolgáltatási díjakat pedig lásd itt. - https://skyway.ntt.com/en/pricing/ (Részben csak japán nyelven elérhető)

A jövőre nézve az NTT Com a SkyWay további fejlesztését tervezi a hang- és videohívások lehetőségeinek bővítésével, az adatkommunikáció még több ember szinkrinozációjának érdekében történő erősítésével, valamint az élő közvetítéshez és a metaverzumhoz alkalmas játékplatformok támogatásával. Emellett a hang- és videohívások élménye is javulni fog. A minőség mérésére és a problémák elemzésére szolgáló új SkyWay funkciók egyre inkább feljavítják a videót és a hangot a különböző környezetekben. A jövőben az NTT Com folytatja a SkyWay-hez kapcsolódó üzleti tevékenységek fejlesztését, hogy támogassa a valós idejű kommunikáció továbbfejlesztését és annak egyszerű megvalósítását laikusok számára egy olyan világban, ahol az emberek a digitális technológia erejével érdemi kommunikációt folytatnak.

A SkyWay-jel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra - https://skyway.ntt.com/ja/.

(1) Olyan technológia, amely lehetővé teszi, hogy egy terminál kiválassza a legmegfelelőbb relé eszközt a terminálok közötti késedelem minimalizálása érdekében (megadott szabadalom száma: 6254620).
(2) Technológia ugyanazon videó különböző terminálokra, különböző bitrátákkal történő továbbítására, például alacsony felbontásban a korlátozott feldolgozási teljesítményű és sávszélességű mobil eszközökre, és nagy felbontásban a PC-kre.
(folyt.)



2023. február 1., szerda 09:16

Az NTT Com elindítja a megújult SkyWay SDK-t az online kommunikációs szolgáltatások sokoldalúbb fejlesztése érdekében (2. rész)
    Tokió, 2023. február 1., szerda (Business Wire/OTS) -

    Az NTT Communications-ről

Az NTT Communications globális technológiai kihívásokat old meg azáltal, hogy menedzselt IT-infrastruktúra megoldások alkalmazásával segít a vállalatoknak úrrá lenni informatikai környezetük összetettségén és kockázatain. Ezeket a megoldásokat világméretű infrastruktúránk támogatja, beleértve az iparági vezető, globális szinten az élvonalba tartozó nyilvános és magánhálózatokat, amelyek több mint 190 országot/régiót érnek el, valamint a több mint 500 000 m2-es területű, a világ legfejlettebbjei közé tartozó adatközpontokat. A DOCOMO-csoport vállalati üzleti szolgáltatásainak és megoldásainak fő szolgáltatójaként értéket teremtünk azáltal, hogy globális szinten támogatjuk az ipar és a társadalom szerkezetátalakítását, az új munkastílusokat és a közösségek digitális átalakulását. Az NTT Ltd.-vel, az NTT Data-val és az NTT DOCOMO-val együtt alkotjuk az NTT Csoportot.
www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230130005807/hu/

Kapcsolat
További információkért lásd:
SkyWay promóciós iroda
Platform Szolgáltatások Részlege
NTT Communications Corporation
E-mail: skyway@ntt.com?


Forrás: NTT Communications Corporation


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.