OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. február 9., csütörtök 13:10

Stratégiai partnerségre lép a Mindbreeze és a Telvice, a közös pont a digitális transzformáció
    Linz, Ausztria & Budapest, Magyarország, 2023. február 9., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Mindbreeze, az információs insightok területén az applikációk és felhőszolgáltatások vezető szolgáltatója és a Telvice stratégiai partnerséget indít a sikeres együttműködés érdekében. Az IT-szolgáltató egyedi és testreszabott megoldásokkal támogatja a vállalatok digitális átalakulási folyamatainak előmozdítását.

    A Mindbreeze InSpire insight engine-jével abban segít a különböző méretű és más-más iparágakban tevékenykedő vállalatoknak, hogy tudásukat elérhetővé tegyék, és minél több funkcionális területen legyen képesek hozzáadott értéket teremteni. Az intelligens megoldás a hagyományos keresési módszerek és a kifinomult adatelemzési megközelítések kombinációjával értelmezi az üzleti információkat, és választ ad a kritikus üzleti kérdésekre.

"Értéknövelt viszonteladó partnerként és IT-szolgáltatóként a Telvice megtiszteltetésnek érzi, hogy olyan innovatív márkákkal dolgozhat együtt, mint a Mindbreeze. A digitális értékteremtést a küldetésünknek tekintjük, ezért elkötelezettek vagyunk ügyfeleink igényeinek teljesítésében és üzleti potenciáljuk növelésében" - mondta Darabos Tamás, a Telvice vezérigazgató-helyettese. "A Mindbreeze-vel való partnerség nagyban segít minket abban, hogy az előhívott információk és meglátások révén még hatékonyabb ökoszisztémát tudjunk kiépíteni vállalati ügyfeleink számára."

"Ügyfeleink sikeréhez elengedhetetlenek a hozzáértő partnerek. Ezért célunk, hogy olyan megbízható partnereket találjunk, akiknek szolgáltatáskínálata tökéletesen kiegészíti termékeinket és megoldásainkat" - magyarázza Daniel Fallmann, a Mindbreeze alapítója és vezérigazgatója. "Nemcsak a Telvice sokéves iparági tapasztalata és termékportfóliója illeszkedik pontosan, hanem az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy új földrajzi piacokra lépjünk be, és így még közelebb működjünk ügyfeleinkhez."

A Mindbreeze InSpire-t közel 20 éve folyamatosan fejlesztik, egyre több funkcióval és alkalmazási lehetőséggel bővítik, így egyre hatékonyabbá és intelligensebbé válik.

Jelenleg a világ több, mint 2000 legnagyobb vállalata használja a legkülönbözőbb iparágakban a Mindbreeze AI-alapú Insight Engine-jét, hogy hatékonyabban és intelligensebben kezelje információit.


A Telvice-ről

A Telvice piacvezető megoldásaival hatékonyan fejleszti a vállalatok digitális teljesítményét Magyarországon. A Telvice segíti ügyfelei vállalati működésének mély megértését, valamint az automatizált és AI vezérelt operációs-, fejlesztési- és üzleti folyamatok támogatásával biztosítja versenyképességüket.
További információért látogasson el a http://www.telvice.hu weboldalra, vagy kövessen minket a Linkedin-en.


A Mindbreeze-ről

A Mindbreeze az információ megismerését szolgáló applikációk és felhőszolgáltatások vezető szolgáltatója. A Mindbreeze termékei az alkalmazott mesterséges intelligencia alkalmazásával támogatják az információk elemzését, megértését és hatékony hálózatba kapcsolását. Ez lehetővé teszi a vállalati tudás konszolidált áttekintését - függetlenül attól, hogy az adatokat hol és hogyan tárolják.
További információért látogasson el a www.mindbreeze.com weboldalra, vagy kövessen minket a LinkedIn és a Twitter @Mindbreeze oldalakon.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230209005416/hu/

Kapcsolat
Mindbreeze
Kathrin Stadler
+43 732 606162-0

Forrás: Mindbreeze


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.