OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. február 14., kedd 12:13

A CDP elismerte a Yanfeng globális vezető szerepét a környezetvédelem terén
    Shanghai, 2023. február 14., kedd (APA/OTS) - A vezető globális autóipari beszállító, a Yanfeng a Carbon Disclosure Project (CDP) besorolása alapján a közelmúltban A- minősítést kapott. A vállalatot a CDP egymás után másodszor A- minősítéssel jutalmazta a csoportnak az átláthatóság, és az éghajlatváltozással kapcsolatos intézkedések terén 2022-ben elért globális vezető szerepéért. A CDP összesen közel 15 000 vállalatot értékelt a szervezethez benyújtott adatok alapján. A Yanfengnek a Environmental Leadership Award ítélte oda a CDP China.

        - A kép elérhető az AP Images (http://www.apimages.com) -

A CDP egy nonprofit szervezet, amely globális közzétételi rendszert működtet annak érdekében, hogy a befektetők, vállalatok, városok, államok és régiók kezelni tudják a környezetre gyakorolt saját hatásukat. A CDP minden évben világszerte több ezer vállalatnak az éghajlatváltozás kihívásaira vonatkozó stratégiai megközelítését elemzi, és átfogó kritériumlista alapján értékeli klímavédelmi tevékenységüket. A CDP éves környezetvédelmi közzétételi és minősítési eljárását széles körben a vállalati környezetvédelmi átláthatóság alapszabványának tartják.

"A Yanfengnél arra törekszünk, hogy proaktívan közelítsük meg az éghajlati kockázatok mérséklését. Ez a minősítés megerősíti, hogy jó úton haladunk" - mondta Gunnar Büchter, a Yanfeng globális fenntarthatóságért felelős alelnöke. "Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy többféle módon csökkentsük CO2-lábnyomunkat és növeljük fenntarthatóságunkat. Alkalmazottaink és üzleti partnereink rendkívül motiváltak a környezetvédelmi intézkedések terén. Büszke vagyok arra, amit csapatunk elért, és arra, hogy évről évre fejlődést mutatunk."

A Yanfeng az értékláncban való részvétel és a beszállítókkal szemben támasztott, az éghajlattal kapcsolatos követelmények, valamint az alacsony szén-dioxid-kibocsátású energiafogyasztás vagy termelés növelésére vonatkozó célok terén javította pontszámait.

Yanfeng - saját kategóriájának egyik vezetője

A Yanfeng öt évvel ezelőtt kezdett jelentéseket közzétenni ezekről az adatokról, és azóta jelentősen javított a minősítésén. A vállalat a műanyagtermék-gyártási ágazatban tevékenykedik, és ebben az iparágban vezető szerepet tölt be társai között. A Yanfeng A- minősítést kapott, ami a Vezetői (Leadership) sávba tartozik. Ez lényegesen magasabb az ázsiai regionális átlagnál (C) és a műanyagtermék-gyártó ágazat átlagánál (C).

"Az egész vállalatra vonatkozó, a szén-dioxid-semlegességgel kapcsolatos célunk az, hogy 2030-ra a teljes energiafogyasztásunk 100%-át megújuló energiaforrásokból származó energiával érjük el" - mondta el Büchter.

2022 elejére az összes európai üzem áttért a megújuló energia használatára, és más régiók is növelték a megújuló energiaforrások felhasználását. Kínában is jelentős előrelépés történt. A 2021-es év végére a felhasznált energia 30%-a megújuló forrásokból származott.

További információkért lépjen kapcsolatba velünk:
Yanfeng International
Jagenbergstraße 1
41468 Neuss, Németország

Astrid Schafmeister
Tel.: +49 2131 609-3028
E-mail: astrid.schafmeister@yanfeng.com


A CDP-ről
A CDP egy globális környezeti hatásvizsgálattal foglalkozó nonprofit szervezet, amely platformot biztosít a vállalatok, városok, államok és régiók számára, hogy jelentést tegyenek az éghajlatra, az erdőirtásra és a vízbiztonságra gyakorolt hatásukról. A világgazdaság a CDP-t tekinti a környezetvédelmi jelentéstétel alapszabványának, és mi rendelkezünk a világ legnagyobb és legátfogóbb adatbázisával arról, hogy a vállalatok, városok, államok és régiók hogyan mérik, értelmezik és kezelik a környezetre gyakorolt hatásukat. Célunk, hogy a környezetvédelmi jelentéstétel általánossá váljon, valamint, hogy részletes betekintést és elemzéseket nyújtsunk a klímát védő, erdőirtásmentes és a biztonságos vízellátással rendelkező világ megteremtéséhez szükséges sürgős intézkedésekhez.


A Yanfeng
A Yanfeng a világ egyik vezető autóipari beszállítója, amely az autóbelső, a külső, az ülés, a pilótafülke elektronika és a passzív biztonság területeire összpontosít. A Yanfeng világszerte több mint 240 telephellyel és mintegy 67 000 alkalmazottal rendelkezik. A 4200 szakértőből álló műszaki csapat 10 K+F központban és más regionális irodákban dolgozik, és teljes körű szakértelemmel rendelkezik, beleértve a mérnöki, szoftverfejlesztési, tervezési készségeket és a felhasználói élményt, valamint a tesztek validálását. A Yanfeng az intelligens utastérre és a könnyűszerkezetes technológiára összpontosítva segíti az autógyártókat a jövő mobil tereinek kidolgozásában, és piacvezető utastéri megoldásokat kínál.
További információkért látogasson el a www.yanfeng.com oldalra.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.