OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. május 30. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. február 15., szerda 19:15

A Mary Kay Inc. Sheryl Adkins-Greent nevezte ki ügyfélkapcsolati igazgatónak
    Dallas, 2023. február 15., szerda (Business Wire/OTS) - Az ikonikus szépségápolási és a vállalkozási tevékenységet ösztönző vállalat, a Mary Kay Inc. ma bejelentette, hogy Sheryl Adkins-Greent nevezi ki a vállalat ügyfélkapcsolati igazgatójának. Adkins-Green a több millió független szépségápolási tanácsadó üzleti sikereit a 360 fokos integrált ügyfélélmény vizsgálatával fogja támogatni az új pozícióban.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230214005749/hu/

"Semmi sem fontosabb a Mary Kay-nél, mint az, hogy a független szépségápolási tanácsadóink és ügyfeleik értékes tapasztalatokat szerezzenek" - mondta el Nathan Moore, a Mary Kay globális értékesítési és marketing részlegének elnöke. Sheryl ügyfélközpontú marketingszakemberként szerzett tapasztalata és az egyedülálló szolgáltatás iránti elkötelezettsége miatt tökéletesen beleillik az ügyfélkapcsolati igazgatói szerepkörbe. Több, mint szenvedély, ahogyan a Mary Kay-ben rejlő lehetőséget látja, és izgatottan várjuk, hogyan fog a globális stratégiája változást hozni a nők életébe világszerte.

Adkins-Green 2009 óta dolgozik a Mary Kay-nél; korábban a marketingigazgatói pozíciót töltötte be. Továbbra is ő vezeti a globális márkaélmény részlegünket (Global Brand Experience Division) és a vállalat házon belüli kreatív ügynökségét, amelyek feladatai közé tartoznak a marketingkampányok, a multimédiás tervezési eszközök, a közösségimédia-tartalmak és az integrált digitális kommunikáció, lehetővé téve a független értékesítési erők számára, hogy személyre szabott szépségápolási élményt és testre szabott szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek. A kutatás, az adatelemzés és a trend-előrejelzések egyesítésével Adkins-Green és csapata előre jelzi majd a független szépségtanácsadók és vásárlóik igényeit és elvárásait több mint 35 országban.

"Mary Kay Ash mindig azt mondta: "Minden emberre úgy tekints, mintha egy tábla lenne a nyakában a következő felirattal: Éreztesd, hogy fontos vagyok"" - mondta el Adkins-Green. "Ez lesz a mantrám, amikor átveszem ezt az izgalmas új feladatkört."

Adkins-Green a stratégiai tervezés, az üzletfejlesztés és a vállalati partnerségek terén jelentős tapasztalattal rendelkezik. Mielőtt a Mary Kayhez csatlakozott, Sheryl vezetői pozíciót töltött be az Alberto-Culver, a Cadbury-Schweppes, a Citigroup és a Kraft Foods cégeknél. A Wisconsini Egyetemen kiskereskedelem szakon szerzett cum lauda Bsc diplomát, majd a Harvard Business Schoolban folytatta tanulmányait, ahol MBA diplomát szerzett. A Mary Kay nők és családjaik életének gazdagítását célzó küldetéséhez szorosan igazodva aktívan részt vesz a közösségben a Mary Kay Ash Alapítványon keresztül, amelynek kettős küldetése van: gyógymódot találni a nőket érintő rákos megbetegedésekre és felszámolni a nők elleni erőszakot.


Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé, hogy gazdagítsa a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy ha ma cselekszünk életünk gazdagítása érdekében, ezzel fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebook-on , az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230214005749/hu/

Kapcsolat
Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com


Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.