OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 19. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. február 16., csütörtök 10:00

"Indulásra felkészülni!" - Austrian Boatshow - BOOT TULLN 2023. március 2-5. között/A legnagyobb és legváltozatosabb szakvásár Európa szívében
    Tulln, 2023. február 16., csütörtök (APA/OTS) - "Vízisport-totál" - ez a mottója az Austrian Boatshow - Boot Tulln-nak, amely Ausztria vízi sportolói számára a szezon kezdete előtt, ideális időpontban szervezett éves találkozóhelye. 360 kiállító mutatja be a vízi sportok világának teljes keresztmetszetét: motorcsónakok, vitorlások, luxusjachtok, elektromos hajók, kenuk és kajakok, szórakoztató és búvársportok, hajós nyaralások, charterkínálatok és rengeteg, ezekhez kapcsolódó kiegészítő.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230216_001.jpg

Az Austrian Boatshow - BOOT TULLN Ausztria újdonságainak kirakata: a Baotic Yachting a De Antonio 36-os motorcsónakkal egy, "Az év európai motorcsónakja" címet elnyert különlegességet mutat be a motoros jachtok és motorcsónakok területén. A TopYacht világpremierként mutatja be a Centurion FI25-öt. Számos osztrák premiert is megcsodálhatunk: Beneteau GT41, Sea Ray Sundancer 320, Saxdor 320 GTC, Bavaria SR36, valamint a Wellcraft 355.

Az Austrian Boatshow - BOOT TULLN a vízi elektromobilitás területén tovább bővíti a piacon betöltött úttörő szerepét. A látogatókat többek között a Frauscher Bootswerft, a Lex Boote, a Stickl Yachts és a Boote Schmalzl elektromos hajóinak és elektromos jachtjainak széles választéka várja. A Diva Bootsmanufaktur első alkalommal mutat be egy retró megjelenésű, elektromos hajót. Ebben a szegmensben a következő kiállítóknál lesznek majd osztrák premierek: Top Yacht, Boote Marian, Kaiser Bootsmanufaktur.

A vitorlás jachtok és vitorlások szegmensében a Hanse 510, az Austrian Boatshow-n kiállított legnagyobb vitorlás jachtja fogja lenyűgözni a látogatókat. A 10-es csarnokban nem csak a következő, vonzó vitorlás jachtok lesznek megtalálhatók, mint például: a Beneteau Oceanis 46.1, a Jeanneau Sun Odyssey 440, a Bavaria C42, de nagy számú nappali vitorlás, sportvitorlás és kiscirkáló is.

A 4-es csarnokban chartercégek és számos mediterrán sporthajó-kikötő minden kivánságot teljesít, ami az utazással és a hajós turizmussal kapcsolatos. A 6-os csarnokban a látogatók rengeteg szórakoztató sportolási lehetőséggel találkozhatnak: kenuk, kajakok, összecsukható csónakok, valamint evezős szörfdeszkák, hajózási kiegészítők és ruházat teszik teljessé az átfogó vízisport-kínálatot.

A 8-as csarnokban 70 kiállító kínál mindent, ami a legszebb hobbihoz "a víz alatt" szükséges. Idén is lesz próbamerülés a búvármedencében: a búvárfelszerelés természetesen biztosított, és tapasztalt búvároktatók is segítőkészen állnak majd rendelkezésre.

A vásár négy napján, négy színpadon 135 előadás tájékoztat és inspirál: a kínálat az Alaszkától a Földközi-tengerig terjedő utazási előadásoktól kezdve a használt hajók vásárlásáról vagy a fedélzeti energiagazdálkodásról szóló tudnivalókon át a biztonsági kérdésekkel foglalkozó, speciális műhelybeszélgetésekig terjed. A tengeri nomádok, Doris Renoldner és Wolf Slanec is újra a fedélzeten lesznek "PACIFIC ODYSSEY" című új előadásukkal.

Belépőjegyárak:         Felnőttjegy                14,00 euró
                 Időseknek szóló jegy és diákjegy     12,00 euró
                 Ifjúsági jegy (6-15 év között)        3,00 euró
                 Gyermekeknek 6 éves korig        a belépés ingyenes

Nyitvatartási idő:
     2023 március 2. csütörtöktől március 5. vasárnapig
     10:00 órától 18:00 óráig

További információk és kedvezményes jegyek a következő címen: www.boot-tulln.at


Kérdések esetén az alábbi címhez fordulhat:
Messe Tulln GmbH
Kommunikációs vezetőség
Barbara Nehyba, MSc
Vásárterület    
3430 Tulln an der Donau
E-mail: messe@tulln.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.