OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. február 23., csütörtök 21:32

Német családi vállalat átadta új stratégiai központját Budapesten
    Budapest, 2023. február 23., csütörtök (OTS) - A német multinacionális, negyedik generációs családi tulajdonban lévő KOSTAL Csoport megnyitotta új, fenntartható irodáját Budapesten. Az üzleti szolgáltató központ a vállalat teljes tevékenységének és globális fenntarthatósági törekvéseinek bázisaként szolgál majd, ami az iroda kialakításában és tervezésében is tükröződik.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230223_001.jpg

Az elsősorban autóipari beszállítóként ismert, technológiai újításokra összpontosító német multinacionális családi vállalat úgy döntött, hogy új fejezetet nyit üzleti életében, és belső struktúrák és folyamatok innovációjába kezd. Ennek eredményeként a globális üzleti szolgáltatások új központja megnyitotta kapuit a KOSTAL-csoport legújabb tagjai előtt.  

Az ünnepélyes irodaátadón beszédet mondott többek között a multinacionális vállalat feje, Andreas Kostal, aki az új központ stratégiai szerepére hívta fel a figyelmet, valamint a HIPA vezérigazgatója Joó István, aki kiemelte a SSC/BSC szektor gazdasági jelentőségét.

"In order to be able to continue to focus on technology and customer orientation, the bundling of parts of our administrative activities is a necessary and logical step. In our view, Budapest with its large number of highly qualified employees is the best location for our shared business services." - stated Andreas Kostal in his speech during the formal office opening ceremony.

A KBS-nél jelenleg helyi és globális komplex folyamatok kialakítása zajlik. Néhány tevékenység, mint például a pénzügy, a PMO, egyes IT-területek és a fenntarthatóság már működésbe lendült, míg sok más tevékenység az átmenet és a kiépítés különböző szakaszaiban van. Itt Budapesten a tervek szerint 2024 végére a 300 főt meghaladó létszámot terveznek, hangsúlyozta Csucska Péter a KOSTAL Global Business Services ügyvezető igazgatója.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.