OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 2., csütörtök 12:05

A ZCG bejelentette, hogy a 2023-as Forma-1-es szezonban partnerségre lép a Scuderia Ferrarival
    New York, 2023. március 2., csütörtök (Business Wire/OTS) -  A Z Capital Group, L.L.C. („ZCG”) ma bejelentette, hogy a 2023-as szezonra partnerséget írt alá a Scuderia Ferrarival. A partnerségnek köszönhetően a ZCG logója már a Formula-1 2023-as világbajnokság első fordulóján, a Bahreini Nagydíjon is látható lesz az SF-23-on.

    Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230301005703/hu/

„A ZCG osztozik a Scuderia Ferrari innováció és kiválóság iránti sziklaszilárd elkötelezettségében” – mondta el James Zenni, a ZCG alapítója és elnök-vezérigazgatója. „Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy együttműködjünk a sportág egyik legikonikusabb márkájával, és közelebb kerüljünk a több millió rajongóhoz és a Forma-1 iránt érdeklődő emberhez szerte a világon. A Ferrari mindig is fontos szerepet játszott a Forma-1 hosszú, nagy múltra visszatekintő történetében. Boldogan támogatjuk a csapatot, hiszen a 2023-as szezonban megszerezheti a rekordnak számító 17. bajnoki címet.”

„A motorsport világában a legmagasabb szinten tevékenykedve mindig olyan partnereket keresünk, akik osztoznak világnézetünkben és a lenyűgöző teljesítmények iránti elkötelezettségünkben” – mondta Lorenzo Giorgetti, a Scuderia Ferrari versenybevételi igazgatója. „Örülünk annak, hogy a ZCG a csapatunk partnere lett, és alig várjuk, hogy az előttünk álló évben előnyt kovácsoljunk ebből a partnerségből.”

Az elmúlt években megugrott a Forma-1 népszerűsége, pedig már addig is a világ egyik legizgalmasabb és legrangosabb motorsport versenye volt. A 2022-es szezonban csak az Egyesült Államokban közel 300 000-rel több néző volt kíváncsi a Nagydíjakra mind a 22 hétvégén, mint egy évvel korábban. Mivel a Forma-1 népszerűsége világszerte folyamatosan nő, a ZCG ezzel a partnerséggel a sportág egyik legnagyobb neve mellé állt.

2023 már a második év, hogy a ZCG partnerként támogatja a Forma-1 növekedését, és az első év, hogy a Scuderia Ferrari-val dolgozik együtt.

Amit a ZCG-ről tudni érdemes...

A ZCG a magánpiaci vagyonkezelés, az üzleti tanácsadói szolgáltatások, a technológia fejlesztés és megoldások piacán vezető szerepet tölt be.

A ZCG Principals közel 30 éven át körülbelül 30 milliárd dollárt fektetett be, és a legjobb eredményeket érte el magántőke és hitel terén az iparágban.

A ZCG által kezelt vagyon körülbelül 6,5 milliárd dollár, befektetői pedig a legnagyobb és legfejlettebb globális intézményi befektetők, mint például nyugdíjalapok, alapítványok, állami befektetési alapok, központi bankok és biztosítótársaságok.

A ZCG globális csapata közel 400 szakemberből áll. További információért kérjük, látogasson el a www.zcg.com weboldalra.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230301005703/hu/

Kapcsolatok
Média
Tim Ragones / Kate Thompson / Erik Carlson
Joele Frank, Wilkinson Brimmer Katcher
212-355-4449

Forrás: Z Capital Group, L.L.C.

    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.