OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 3., péntek 08:50

A Mary Kay Inc. James Whatley-t nevezte ki informatikai igazgatójának
    Dallas, 2023. március 3., péntek (Business Wire/OTS) - Az ikonikus szépségápolási és a vállalkozási tevékenységet ösztönző vállalat, a Mary Kay Inc. nemrég bejelentette, hogy James Whatley-t nevezi ki informatikai igazgatójának. Whatley az új pozícióban támogatni fogja a Mary Kay digitális innovációs törekvéseit, beleértve a Mary Kay független szépségtanácsadók azon képességének kifejlesztését, hogy az eszközök és a technológia segítségével teljes mértékben kiaknázhassák a bennük rejlő lehetőségeket.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230302005795/hu/

A digitális technológia, az eszközök és az alkalmazások fejlesztésével nemcsak a független értékesítési munkatársak, hanem az ügyfeleik élményét is javítjuk világszerte" - mondta Deborah Gibbins, a Mary Kay Inc. operatív igazgatója. "James a változás bajnoka. Tudja, mivel kell felvértezni a független értékesítőket, hogy ne csak versenyképesek legyenek, de kivételes szolgáltatást is nyújtsanak a mindig elérhető, mindig összekapcsolt világunkban. Izgatottan várjuk, hogy az innováció iránti szenvedélye hogyan fogja átalakítani a digitális stratégiánkat a jövőben."

Whatley, aki 25 éve dolgozik a Mary Kay-nél, fontos szerepet játszott olyan rendszerek kialakításában, amelyek biztosítják, hogy a független szépségtanácsadók bárhol és bármikor végezhessék tevékenységüket. Ez magában foglalja a Mary Kay ikonikus digitális oldalainak, mint a MaryKay.com, a Mary Kay InTouch (digitális portál, amelyet a független értékesítői csapat használ), az online rendelés és a független értékesítők saját üzleti weboldalainak fejlesztését. A világ egyik legnagyobb közvetlen értékesítőjeként a Mary Kay több millió megrendelést dolgoz fel kereskedelmi oldalain keresztül.

"Elsősorban az motivál, hogy megoldásokat találjak az értékesítőink számára" - mondta Whatley. "Ugyanakkor olyan környezetet szeretnék teremteni, amely előmozdítja a csapatmunkát, bizalmat épít és erős partnerséget hoz létre a vállalat globális partnerei között. Alapítónk, Mary Kay Ash egyszer azt mondta: "Ha egy helyben állunk, akkor valójában hátrafelé haladunk." Egyetértek vele, és ezt a gondolatot minden nap magammal viszem a munkába."

Whatley a New Orleans-i Egyetemen szerzett vezetői információs rendszerek alapdiplomát. Mielőtt a Mary Kayhez csatlakozott, a Software Spectrum és az Electronic Data Systems (EDS) vállalatoknál dolgozott szoftverfejlesztési és tanácsadói munkakörökben.

Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé, hogy gazdagítsa a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy ha ma cselekszünk életünk gazdagítása érdekében, ezzel fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért látogasson el marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230302005795/hu/

Kapcsolat
Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com


Forrás: Mary Kay


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.