OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 14., kedd 09:10

A Milliken & Company elnyerte a 2023. évi World's Most Ethical Companies kitüntetést (1. rész)
    Spartanburg, Dél-Karolina, 2023. március 14., kedd (Business Wire/OTS) - A diverzifikált globális gyártót, a Milliken & Company-t már tizenhetedik éve tünteti ki az Ethisphere, az etikus üzleti gyakorlatok normáinak kialakításában és előmozdításában vezető szerepet vállaló társaság a 2023 World's Most Ethical Companies címmel. A Milliken egyike a 19 országban és 46 iparágban működő kitüntetettnek és egyike annak a mindössze hat vállalatnak, amelyek a díj 2007-es alapítása óta minden évben felkerülnek a World's Most Ethical Companies listára.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230313005080/hu/

"A Milliken-nél a helyes cselekvés iránti elköteleződés vezérel bennünket," mondja Halsey Cook, a Milliken & Company elnöke és ügyvezető igazgatója. "Megtiszteltetés számunkra az újbóli elismerés és büszkék vagyunk globális csapatunkat mozgató integritás erős érzésére.

A helyes cselekvés arra bátorítja a Milliken-t, hogy merész lépéseket tegyen szerteágazó portfóliójában. A Milliken öt alapvető értékére (az integritás, a kiválóság, az innováció, a fenntarthatóság és az emberek) támaszkodva a Milliken azon dolgozik, hogy vezető szerepet töltsön be a felelős és fenntartható gyártásban. A cég 2025-ös fenntarthatósági céljai határozzák meg a termékekkel, az emberekkel és a bolygóval végzett munkát. Ezen kívül a Milliken nemrégiben bejelentette a 2050-ig elérendő zéró kibocsátású jövőt a Science Based Targets initiative (SBTi) által jóváhagyott rövid- és hosszútávú zéró kibocsátásra irányuló célkitűzések vállalásával.

"A Milliken az elmúlt 17 évben folyamatosan tagja volt a World Most Ethical Companies kitüntetettjeinek - az egyetlen ipari gyártó, amely 17-szer szerezte meg a kitüntetést," mondja Erica Salmon Byrne, az Ethisphere ügyvezetője. "Dicséret illeti a csapat minden tagját az elszántságáért, hogy valódi hatást akar gyakorolni a döntéshozókra, és az elköteleződéséért a példaértékű, értékeken alapuló vezetés iránt."

Az Ethisphere 2023. évi etikai indexe, amelyen a World's Most Ethical Companies kitüntetést megkapó, tőzsdén jegyzett vállalatok szerepelnek, öt év alatt 13,6 százalékponttal jobb teljesítményt nyújtottak a nagy kapitalizációjú vállalatok hasonló indexénél.

Módszertan és pontozás

A World's Most Ethical Companies értékelési folyamata az Ethispere saját, Ethics Quotient® elnevezésű együtthatóján alapul, amely több, mint 200 kérdést tartalmaz a kultúráról, a környezetvédelmi és társadalmi gyakorlatokról, az etikai és megfelelőségi tevékenységekről, a vállalatirányításról és a sokszínűségről, valamint az erős értékteremtő láncot támogató kezdeményezésekről. A folyamat működési keretet biztosít a szervezetekben alkalmazott vezetési gyakorlatok rögzítéséhez és iparágakon túlnyúló, globális szintű egységesítéséhez.

Kitüntetettek

Az idei év kitüntetettjeinek teljes listája megtekinthető a World's Most Ethical Companies weboldalán (https://worldsmostethicalcompanies.com/honorees/).
(folyt.)



2023. március 14., kedd 09:10

A Milliken & Company elnyerte a 2023. évi World's Most Ethical Companies kitüntetést (2. rész)
    Spartanburg, Dél-Karolina, 2023. március 14., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Millikenről tudni érdemes

A Milliken & Company a világ egyik vezető gyártási vállalata, amely az anyagtudományra összpontosítva a holnap áttöréseit már ma megmutatja. Az iparágban vezető szerepet játszó molekuláktól a fenntartható innovációkig a Milliken olyan termékeket hoz létre, amelyek javítják az emberek életét, és megoldásokat kínálnak ügyfelei és közösségei számára. A több ezer szabadalomra, valamint a textilipari, speciális vegyipari, padlóburkolat-gyártási és egészségügyi alkalmazásokból álló portfólióra támaszkodva a vállalat az integritásra és a kiválóságra való közös törekvést aknázza ki, amely generációkon keresztül pozitív hatással akar lenni a világra. Tudjon meg többet a Milliken kiváncsi elméiről és ihletett megoldásairól a milliken.com oldalon, valamint a Facebook, Instagram, és LinkedIn profilokon.


Amit az Ethisphere-ről tudni érdemes

Az Ethisphere globális vezető szerepet játszik az etikus üzleti gyakorlatok normáinak meghatározásában és előmozdításában, amelyek megerősítik a vállalat karakterét, a piaci bizalmat és az üzleti sikert. Az Ethisphere átfogó szakértelemmel rendelkezik az alapvető etikai normák mérésében és meghatározásában olyan adatvezérelt ismeretek alapján, amelyek segítenek a vállalatoknak a vállalati karakter javításában. Az Ethisphere a kiemelkedő teljesítményt a World's Most Ethical Companies® elismerési program keretében díjazza, a Business Ethics Leadership Alliance (BELA) szövetséggel iparági szakértőkből álló közösséget biztosít, és bemutatja az etikai trendeket és legjobb gyakorlatokat az Ethisphere Magazine kiadványban. Az Ethisphere ezen kívül adatvezérelt értékelésekkel, útmutatással és az egyedülálló adatokhoz kapcsolódó benchmarking tevékenységgel is segít az üzleti teljesítmény javításában: a Kulturális együttható adatkészlet az etikus vállalati kultúrára fókuszál és több, mint 2 millió alkalmazott válaszait tartalmazza globális szinten; az Etikai együttható adatkészlet több, mint 200 adatpontot tartalmaz, amelyek a világ legetikusabb vállalatainak etikai, megfelelőségi, társadalmi és irányítási gyakorlatára fókuszálnak. További információkért látogasson el a https://ethisphere.com weboldalra.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230313005080/hu/

Kapcsolat
Betsy Sikma
betsy.sikma@milliken.com
864.909.7908


Source: Milliken & Company


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.