OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2023. március 24., péntek 19:25

TIZENHÁROMSZOROS MAGYARBRANDS DÍJAS A BÉRES
    Budapest, 2023. március 24., péntek (OTS) - Egymás után immár a 13. évben ismerték el MagyarBrands díjjal a hazai vitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmények piacának vezető szereplőjét, a Bérest. Ezúttal a kiváló fogyasztói és innovatív márka kategóriában ítélték oda az elismerést, melyet Béres Marcell, a Béres Gyógyszergyár innovációs és portfóliómenedzsment igazgatója Kőteleky Aywee-től (Republic Group, Creative Group Head), a MagyarBrands innovatív kategóriájának zsűritagjától vett át a március 24-én megrendezett díjátadó gálán.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230324_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230324_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230324_004.jpg

A MagyarBrands program immáron tizenhárom éve díjazza a legeredményesebb magyar vonatkozású márkákat. A program küldetése alapítása óta nem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira. Kizárólag olyan magyar márkákat értékelnek, amelyek Magyarországon születtek vagy a létrejöttében, alapításában magyarok vettek részt. Az értékelés többek között olyan szempontok mentén történik, mint az identitás, a reputáció, a márkaépítés, a tradíció, az innovativitás vagy a társadalmi hasznosság.

Béres Marcell a díj átvételekor így fogalmazott: "Bár nem az elismerésekért dolgozunk, a díjak - így a MagyarBrands díj is - fontos szerepet töltenek be az életünkben, hiszen megerősítést adnak, hogy az az út, az az értékrend, amelyet követünk, másoknak is értékes. Mi a sikerességünket elősorban egyedi történetünkben, családunk hosszú távú szemléletében, területükön élenjáró kollégáinkban, az összetartó Béreses csapatban, a mindezekből fakadó ismertségünkben, hitelességünkben, a kifogástalan minőségű egészségvédő termékeket garantáló tudományosságban és a folyamatos innovációban látjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a program indulása óta minden évben, ezúttal a tizenharmadik alkalommal nyertük el a MagyarBrands program elismerését."

A Béres neve a legismertebb hazai márkák egyikeként mára egybefonódott az egészséggel és az egészségmegőrzéssel. A Béres készítmények gyártója, a Béres Gyógyszergyár hazánk legnagyobb, magyar tulajdonú gyógyszergyára. Közel 150 féle egészségvédő termékük a vállalat világszínvonalú, robottechnológiával is felszerelt szolnoki gyártóüzemében készül.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.