OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. március 31., péntek 13:19

Az ITK Holding Zrt. leányvállalata, az ITE Bus & Truck Kft. veszi át a generál importőri feladatokat a Mercedes-Benz Hungária Kft. tehergépjármű üzletágának vonatkozásában
    Budapest, 2023. március 31., péntek (OTS) - A Mercedes-Benz Hungária Kft.-vel létrejött üzletág átruházási megállapodás és az ehhez kapcsolódóan a Daimler Truck AG-val megkötött disztribúciós szerződés alapján a Daimler új tehergépjárművek magyarországi generál importőri feladatait 2023. április 1-től új generál importőrként az ITK csoporthoz tartozó ITE Bus & Truck Kft. látja el. Ez közelebbről azt jelenti, hogy az ITE Bus & Truck Kft. fogja ezen időponttól kezdődően ellátni a Mercedes-Benz márkájú tehergépkocsikhoz kapcsolódó értékesítési, vevőszolgálati és alkatrészellátási importőri és nagykereskedelmi forgalmazási feladatokat.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230331_001.jpg

     Az új tevékenység szervesen illeszkedik abba a többéves folyamatba, melynek során az ITK csoport szoros stratégiai együttműködést épített ki a Daimler Truck AG-val jármű forgalmazás, gyártás és szervíztevékenység ellátás területén is.

     A döntésnek köszönhetően az ITE Bus & Truck Kft.-nek lehetősége nyílik a cég üzletpolitikájához szorosan kapcsolódva még hatékonyabbá tenni a világ egyik legértékesebb márkáját választó vevők magas szintű kiszolgálását. A váltás óriási elismerés a Mercedes-Benz márka iránt elhivatott cégünknek: az akvizíció lehetőséget ad cégcsoportunknak a magyarországi mobilitás fejlesztésére a fenntarthatóság jegyében egy egészen új területen.


     Budapest, 2023. 03. 31.

                     ITE Bus & Truck Kft. Management
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.