OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. április 5., szerda 12:31

Édes cicák: új cukormárkával lép piacra egy hazai vállalkozás
    Budapest, 2023. április 5., szerda (OTS) - - Egy hazai nagykereskedelmi vállalat, az AWM Holding Zrt., bejelentette, hogy új cukormárkával jelenik meg a hazai és a környező országok piacán. A Sweet Cats márkanévre hallgató kristálycukorból húsvétig lehet megrendelni az első adagokat, ezután pedig folyamatosan fogadja a cég a rendeléseket.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230405_002.jpg

Az idén 13 éve működő AWM Holding Zrt. nemrég úgy döntött, hogy Sweet Cats névre hallgató saját márkás kristálycukrával színesíti az élelmiszerpiacot. Nevéhez hűen a termék csomagolásán macskák vannak, melyeknél már csak maga a cukor édesebb. A cég eddigi nagykereskedelmi tevékenységét bővíti ezzel a döntéssel, illetve céljuk a termék megjelenésével egy olyan kristálycukor áruba bocsátása, amely mind árával, mind grafikájával vonzó termék lehet a hazai és környező országok vásárlói számára. Mivel a cukor tehát nem csak Magyarországon, hanem a szomszédos országokban is elérhető lesz, a csomagoláson ezért hatnyelvű felirat található, amely megkönnyíti az értékesítést a regionális szinten gondolkodó kereskedők számára is.

A Sweet Cats hófehér színű, első osztályú kristálycukor (45.0 ICUMSA) a legkiválóbb minőségű cukorrépából készült ISO 22000:20018 - FSSC 22000 VS szerinti élelmiszerbiztonsági rendszerben. Az új cukormárka 1 kg-s, 25 kg-s és 50 kg-s kiszerelésben is elérhető lesz.

A magas infláció miatt jelenleg rendkívül sok háztartási termék, élelmiszer ára növekszik nap mint nap. Ez alól a kristálycukor sem kivétel, amely folyamatosan drágul. Az AWM Holding Zrt. erre a problémára kínál megoldást: saját márkájú kristálycukrát kiemelten jó áron, a regionális versenytársaknál jelentősen kedvezőbb áron kínálja, így a hazai kereskedők, üzleti végfelhasználók és a HORECA szegmens tagjai rendkívül jó áron juthatnak hozzá a termékhez. A Sweet Cats tehát egyszerre egy frissítő újítás a piacon és egy gazdaságos lehetőség a mind a kereskedők, mind a végső vásárlók számára.

Az első kamionok az április 24-i héten érkeznek, erre még húsvétig vesz fel rendeléseket a cég. Húsvét után pedig folyamatosan fogadják a rendelést, a termék elérhető lesz a nagyobb kereskedelmi hálózatokban és a forgalmazónál.

________________________________________
Az AWM Holding Zrt.-ről:
Az AWM Holding Zrt. (www.awmholding.hu) egy 2010-ben alakult, magánkézben lévő vállalat. Két fő üzletága a tőkepiaci befektetések (értékpapír- és kockázati tőkebefektetések), valamint a kereskedelmi ügyletek. A vállalat kereskedelmi üzletága 2020 óta működik, munka- és egészségvédelmi termékek, valamint vegyiáru kereskedelmével, élelmiszeripari cikkekkel, valamint autóipari chipek kereskedelmével foglalkozik.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.