OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. május 23., kedd 07:31

A Walton Global elindítja a globális EB-5 bevándorlási programot
    Scottsdale, Arizona, 2023. május 23., kedd (Business Wire/OTS) - A pályázók számára világszerte lehetőséget kínálnak arra, hogy egyesült államokbeli székhelyű fejlesztési projektekben ingatlanbefektetéseket hajtsanak végre - A Walton Global ingatlanbefektetési és földvagyon-kezelő vállalat örömmel jelenti be, hogy elindítja a foglalkoztatás alapú bevándorlási (EB-5) üzletágat, amely a pályázóknak szerte a világon befektetési lehetőséget kínál a Walton által kezelt egyesült államokbeli fejlesztési projektekbe. Ez a program egyedülálló ajánlatot nyújt az iparágban az EB-5 kérelmezők számára, hogy befektetésük megtérüljön, ugyanakkor lehetőséget biztosítanak azoknak az egyéneknek, akik szeretnének állandó tartózkodási engedélyt szerezni és az Egyesült Államok állampolgáraivá válni.

    "Alig várjuk, hogy az idő próbáját kiálló minőségi vállalkozások fejlesztésével támogassuk a gazdasági fejlődést és az új munkahelyteremtést az Egyesült Államokban" - mondta Bill Doherty, a Walton Global vezérigazgatója. "A stratégiánk az, hogy az ország kulcsfontosságú közösségeiben olyan fejlesztéseket hajtsunk végre, amelyeket szívesen fogadnak a lakosok, és amelyek népszerűsítik a turizmust. Elkötelezettek vagyunk az iránt, amit teszünk, és készek vagyunk kivételes és hozzáértő szolgáltatásokat nyújtani növekvő számú globális ügyfeleink, illetve befektetőink számára az EB-5 térben."

A máig egyetlen EB-5 Shariah által támogatott programok egyikeként a Walton Global további lépéseket tesz annak érdekében, hogy értéket kínáljon a befektetőknek. A 11 globális irodájuk mellett a Walton további, lokalizált lefedettséggel rendelkezik olyan országokban, mint Brazília és Tajvan.

"Ez egy izgalmas mérföldkő a Walton számára. Ahogy az évek során globálisan bővítettük üzletünket, befektetőink és ügyfeleink azt kérdezték tőlünk, tudunk-e segíteni nekik az Egyesült Államokba való bevándorlásban, és örülök, hogy ezt a szolgáltatást most biztosítani tudjuk számukra" - árulta el Matt Keister, a Walton Global ügyvezető alelnöke. "A kategóriája legjobb csapatát állítottuk össze, akik szakterületük szakértői, és értik az EB-5 program finom árnyalatait. Szolgáltatásaink kiterjesztése és az Egyesült Államokba irányuló legalizált bevándorlás iránti növekvő kereslet kielégítése érdekében aktívan bevonjuk a világszerte működő bevándorlási ügynökségeket és csoportokat.

A Walton Global jelenleg fogadja az EB-5 ingatlanbefektetési lehetőségekre vonatkozó kéréseket. Látogasson el a walton.com weboldalra.


Amit a Walton Global-ról tudni érdemes

A Walton Global egy magántulajdonban lévő, vezető földvagyon-kezelő és globális ingatlanbefektetési vállalat, amely a földterületek kutatására, megszerzésére, adminisztrációjára, tervezésére és fejlesztésére koncentrál. A több mint 44 éves tapasztalattal rendelkező Walton bizonyított múlttal rendelkezik a földterület-beruházási projektek igazgatásában Észak-Amerika leggyorsabban növekvő nagyvárosi területein. A vállalat 3,4 milliárd USD értékű vagyont kezel és igazgat globális befektetői, építtetői, fejlesztő ügyfelei, valamint iparági üzleti partnerei nevében. A Walton több mint 93 000 hektárnyi földterületnek a tulajdonosa, kezelője és adminisztrátora az Egyesült Államokban és Kanadában a kilépésre fókuszáló fejlesztés előtti telekberuházásoktól, az építési telkek finanszírozásán át a bérbeadási célú építkezésig terjedő üzletágakkal. További információért látogasson el a walton.com weboldalra.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230522005575/hu/

Kapcsolat
MÉDIA KAPCSOLAT:
Allison+Partners
waltonglobal@allisonpr.com

Forrás: Walton Global


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.