OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. november 17., péntek 13:05

A MEDICOR Zrt. MEDICOR® BABYLIFE® márkajelű kórházi újszülött inkubátort adományozott a Hungary Helps Ügynökség részére
    Budapest, 2023. november 17., péntek (OTS) - A magyar kórház- és orvostechnikai ipar megfelelő adottságokkal, létező és ismert hagyományokkal rendelkező kiemelkedően sikeres és tradicionális ágazat, meghatározó képviselője a MEDICOR Zrt. Újszülött gyógyászati készülékek fejlesztője, gyártója a Koraszülöttek Világnapja alkalmából egy új fejlesztésű digitális, exportképes, világszínvonalú több mint 4.000.000 Forint értékű MEDICOR® BABYLIFE® márkajelű kórházi újszülött inkubátort adományozott a Külgazdasági és Külügyminisztérium szervezete, a Hungary Helps Ügynökség részére az újszülöttek, koraszülöttek életének védelme, egészséges életútjuk segítése érdekében.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231117_005.jpg

Dr. Steiner Arnold, a MEDICOR Zrt. elnök-vezérigazgatója és Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium üldözött keresztényeket segítő programokért felelős államtitkára ünnepi beszédet mondtak.

Steiner András Arnold, kereskedelmi vezérigazgató helyettes adta át a MEDICOR® BABYLIFE® márkajelű kórházi újszülött inkubátort Azbej Tristan úrnak, a Külgazdasági és Külügyminisztérium üldözött keresztényeket segítő programokért felelős államtitkárának
a mai napon a MEDICOR Ipari Centrumban.

További információ:
E-mail: medicor@medicor.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.