OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2024. március 20., szerda 09:10

Megvan a 110 milliós budapesti álomotthon nyertese
    Budapest, 2024. március 20., szerda (OTS) - Nagy álmot válthatott valóra a Szerencsejáték Zrt. a tavaly ősszel meghirdetett lakásnyeremény-játékával. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében a nemzeti lottótársaság - az OTP Bank csoporttal együttműködésben - egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki. Az akció keretein belül további, összesen 27 millió forint pénznyeremény is gazdára talált.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240320_001.jpg

Egy félévszázados hagyomány felélesztésével tette még vonzóbbá hűségprogramját játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. Az akcióban minden Játékoskártyával rendelkező vásárló részt vehetett, aki teljesítette a feltételeket, azaz egy szelvényen minimum 1000 Ft értékben vásárolt bármely számsorsjátékot vagy fogadást a lottózói hálózatban. A játékosok a lakásnyeremény-kampány elmúlt hét hónapjában összesen több mint 12 millió pontot szereztek (az 1000 Ft feletti vásárlás 1 pontot ér). A rendkívül sikernek köszönhetően a Játékoskártya-tulajdonosok száma pedig átlépte mára az 1 millió 400 ezer főt.

Legtöbb pontot a legnépszerűbb számsorsjátékkal, az Ötöslottóval gyűjtötték a Játékoskártya birtokosok (4,5 millió pont), második és harmadik helyen fej fej mellett pedig az Eurojackpot és Hatoslottó végzett, közel 2-2 millió ponttal.

A március 7-i sorsoláson több mint 620 ezer egyedi játékos közül került ki az OTP Bank csoport által építtetett penthouse-jellegű ingatlan nyertese.

Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója kiemelte: "a tavaly augusztus végén elindított nyereményjátékkal a hűséges játékosainknak szerettünk volna kedvezni, egyszersmind megünnepelni azt, hogy a lakásnyeremény-akció kezdetéig 1 millió játékos csatlakozott a Játékoskártya-programunkhoz". A nemzeti lottótársaság kereskedelmi vezetője hozzátette, hogy: "az OTP Bankkal közösen meghirdetett lakásnyeremény-játékot rendkívül sikeresnek tekinthetjük, hiszen az elmúlt több mint fél évben mintegy 30 százalékkal növekedett a kártyabirtokosaink száma. Terveink szerint év végére megközelíthetjük a 2 millió regisztrált játékost. A nagy népszerűség és a sikeres együttműködés folytatódhat, szeretném bejelenteni, hogy még az idén, várhatóan ősszel egy újabb közös akciót tervezünk, amelynek ismét egy lakás lesz a fődíja.

"A lakás, a lakástulajdon kiemelt érték, amely különleges szereppel bír a magyarok életében. Az OTP Ingatlan Zrt. komoly tapasztalattal rendelkezik, a jó minőségű, kényelmes, fenntartható lakásfejlesztések megvalósításában. A több évtizedes tapasztalat, az elkötelezett, stabil beruházói háttér garancia az értékteremtésre, megalapozza a hosszútávú értékmegőrzést. Örömmel csatlakoztunk a Szerencsejáték Zrt. kezdeményezéséhez. Bízunk benne, hogy a Somfa Liget lakóparkban található nyereménylakás új tulajdonosa örömét leli majd az ingatlanban és valódi otthonaként fogja szeretni." - nyilatkozta Dorogi Zoltán az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója.

A 2017-ben bevezetett Játékoskártya továbbfejlesztésével, illetve az új kényelmi és biztonsági funkciók bevezetésével a Szerencsejáték Zrt. Magyarország egyik legnagyobb, tartalomgazdag hűségprogramját igyekszik létrehozni a következő években. A Játékoskártya segítségével a kártyabirtokosok nem csak kényelmesebben, hanem személyre szóló figyelem mellett vehetik igénybe a nemzeti lottótársaság szolgáltatásait, továbbá a Játékoskártya abban is segíti őket, hogy a szerencsejáték valóban játék maradhasson. A Szerencsejáték Zrt. a közeljövőben egy olyan mobilapplikációt is a játékosok rendelkezésére kíván bocsátani, amely a lehető leginkább igazodik a lottózók igényeihez, valamint a nemzetközi trendekhez.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. -https://bet.szerencsejatek.hu/jatekoskartya - oldalán.

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.