OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. április 8., hétfő 11:45

Michele Morrone is csatlakozik a "A Simple Favor 2" színészgárdájához
    Budapest, 2024. április 8., hétfő (OTS) - Az Amazon MGM Studios és a Lionsgate megerősítette, hogy "A Simple Favor" című film folytatódik és hamarosan egy második résszel debütál. A filmhez hét új szereplő csatlakozik: Michele Morrone, Elena Sofia Ricci, Elizabeth Perkins, Alex Newell, Taylor Ortega, Lorenzo de Moor és Aparna Nancherla.

    A Lionsgate által 2018-ban bemutatott, számos kritikai elismerést és több mint 97 millió dolláros bevételt hozó "A Simple Favor" egy misztikus thriller, amely Darcey Bell azonos című regényét adaptálja. Az első film Stephanie-t, egy anyabloggert mutat be a nézőknek, aki belekeveredik titokzatos barátnője, Emily rejtélyes eltűnésébe. Ahogy Stephanie egyre mélyebbre ássa magát Emily múltjába, titkokat tár fel, ami váratlan fordulatokhoz vezet.

A folytatásban Stephanie és Emily visszatérnek, és az olaszországi Capri gyönyörű szigetére utaznak, ahol Emily egy gazdag olasz üzletemberrel köti össze életét egy extravagáns esküvőn. Az elbűvölő vendégek mellett gyilkosságra és árulásra is számíthatunk, az esküvőn több izgalmas fordulat is várható, a Marina Grandétól a Capri főtérig vezető úton.

A film egyik új színésze az olasz sármőr, Michele Morrone lesz, aki számunkra már ismerős lehet, hiszen nemrég lett a HELL ENERGY nemzetközi reklámarca. Morrone következő megjelenése a Subservience című filmben lesz, ahol Megan Fox-szal játszik, valamint feltűnik a Home Sweet Home Rebirth című, a bestseller videojáték alapján készült filmben is.

A forgatókönyvet Bell karakterei alapján Jessica Sharzer írta, aki az első filmet is jegyzi. Feigco Entertainment Feig és Laura Fischer producerként, Jessica Sharzer executive producerként vállal szerepet. A forgatás tavasszal kezdődik, a film végül több mint 240 országban lesz elérhető.

Forrás: https://deadline.com/2024/03/a-simple-favor-2-casts-elizabeth-perkins-alex-newell-aparna-nancherla-more-1235870809/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.