OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. június 3., hétfő 12:40

Rektorváltás az IBS-en
    Budapest, 2024. június 3., hétfő (OTS) - Dr. Láng László 20 év rektori munka után 2024. június 1-jével átadta a rektori széket Dr. Rácz Mártonnak, akit az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola Szenátusa egyhangúlag szavazott meg.

    "Dr. Láng László Nemzetközi szintű és fókuszú brit stílusú felsőoktatási intézménnyé alakította az IBS-t, amely az angol oktatási rendszerben is bizonyítottan megállja a helyét. Kollégáimmal az általa létrehozott erős alapokon folytatjuk az építkezést (…)."

A teljes cikk az IBS honlapjáról szabadon átvehető: https://www.ibs-b.hu/hu/ibs/hirek-es-esemenyek/rektorvaltas-az-ibs-en/

press@ibs-b.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.