OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2012. június 18., hétfő 09:25

Átadták az Aranypiac.hu új 2.100 m2-es székházát
    Budapest, 2012. június 18., hétfő (OTS) - Bő egy éve kezdtek mozgolódni a kőműves csapatok az Üllői út külső szakaszán, a Ferihegyi út kiindulópontja közelében, az Europark bevásárlóközponttal szemben. Először lebontották az ott álló öreg házat, majd hónapok alatt kinőtt a földből egy új betonváz, s kirajzolódtak a készülő többemeletes építmény körvonalai. Ma pedig jól látszik a homlokzat széles, aranyló díszítő elemeiből, hogy a modern arculatépítészet egy alkotásával állunk szemben, melynél az esztétikai megjelenés híven fejezi ki az épület funkcióját.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20120618_001.jpg

Kereskedelmi élet zajlik majd a megvalósult építészi szándék mögött. A www.aranypiac.hu honlapot üzemeltető vállalkozást szorgos munka vezette el a ma már közel 50 fős alkalmazotti létszámnak otthont adó impozáns székházig. A céltudatos üzleti tevékenység egyre bővülő ügyfélkört eredményezett, a gazdasági világválság pedig különösképp megnövelte a befektetési arany és ezüst iránti érdeklődést. A kereslet olyan méretűre nőtt, hogy a korábbi iroda- és raktárépület már szűknek bizonyult. Ezért volt szükség erre az új cégközpontra.

Az emeleti irodák kialakításában az ésszerű funkcionalitás biztosítása volt a legfontosabb. A földszinti fogadótér megálmodásánál ezzel szemben a megbízhatóság kisugárzásának megvalósítását kellett szem előtt tartani. A tervezők és építők sikerrel oldották meg a feladatot. Az előcsarnok állandó kiállításának vitrinjei a bennük lévő aranytárgyak csillogásával hatásosan vezetik be a látogatót a lenyűgöző, mágikus varázserővel bíró nemesfém birodalom világába. Végül külön terület a raktárként szolgáló pincerendszer, melynek mennyezete, aljzata és falai az elképzelhetőnél is több betonnal és acéllal megerősítve fogadják magukba a különböző zsilipeken át megközelíthető, számtalan elektronikai érzékelővel is ellátott csúcsbiztonságú trezorokat.

Az új cégközpont tartalmat és tevékenységet egyaránt kifejező homlokzati aranycsillogása már messziről odavonzza az arra járó emberek tekintetét.


További információ:
Schmidt Kálmán
Telefon: +36 20 370 6101
E-mail: sk@aranypiac.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.