OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2012. június 18., hétfő 11:59

Világsztárok a Budavári Palotában! - Bemutatkozik a Unique Fesztivál
    Budapest, 2012. június 18., hétfő (OTS) - Egyedülálló fesztivál. Egyedülálló helyszín. Egyedülálló élmény./Fantasztikus sztárparádéval mutatkozik be Magyarország legújabb fesztiválja! Augusztus 23-tól három napon keresztül a Budai Vár ad otthont a Unique Fesztiválnak, ahol a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén különböző zenei stílusok világsztárjai adnak felejthetetlen koncerteket.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20120618_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20120618_003.jpg

Augusztus 23-25 között a Budavári Palotában először rendezik meg a Unique Zenei Fesztivált, ahol három nap alatt a legkülönbözőbb stílust képviselő előadók és együttesek gondoskodnak a páratlan zenei élményről. A fesztivál keretében a 80-as, 90-es évek és napjaink hazai és külföldi sztárjai lépnek fel.

Szebb díszletet tervezni sem lehetett volna az eseményhez, a Budavári Palota különleges atmoszférája, lenyűgöző látványa teremti meg a fesztivál utánozhatatlan hangulatát. A központi helyszín a Hunyadi udvar (amely minden jegytípussal látogatható), ahol a koncertélmény mellett finom ételek és italok gazdag választéka várja a vendégeket. A koncerteknek két helyszín, a városra panorámás kilátással szolgáló - a fesztivál ideje alatt Unique Teraszra keresztelt - Savoyai Terasz, valamint a Unique Aréna (Oroszlános udvar) ad otthont. A fesztivál egyik különlegessége, hogy a különböző helyszínekre különböző napijegyekkel is bejuthatnak az érdeklődők, így mindenki az ízlésének megfelelően állíthatja össze saját fesztiválprogramját mindössze egy koncertjegy áráért.

A Unique Zenei Fesztivál nyitónapján, csütörtökön, igazi sztárparádé várható, a nyolcvanas évek rock és pop legendái lépnek színpadra. A Unique Terasz első fellépője a magyar rockzene történetének egyik legmeghatározóbb együttese, a Piramis, amelyet a nyolcvanas évek karcos hangú rockdívája, Bonnie Tyler követ. A másik helyszín, a Unique Aréna programját az elmúlt évtizedek egyik sztárcsapata, a Neoton Família élő koncerte nyitja meg és ez még csak a kezdet! Ezen az estén a nyolcvanas évek egyik szexszimbóluma, a brit énekesnő, Kim Wilde, majd a többszörös platinalemezes, Brit Award díjas Rick Astley ad fergeteges élő koncertet! Az Aréna programját csütörtök este a Disco ABC sztárdiszkósainak (Arató, B.Tóth és Cintula) retro bulija zárja.

Augusztus 24-én, pénteken a legsikeresebb német együttes, a 25 millió lemezt eladott Scooter lesz a Unique Terasz sztárfellépője. Előttük azonban két magyar sztárcsapat, az Anima Sound System és a Neo lép fel. Aki ezen a napon a Unique Arénába vált jegyet, részese lehet három fantasztikus előadó koncertjének. Bemutatkozik az év hazai felfedezettje, Julia Carpenter, akit napjaink nemzetközi sztárjai, a Grammy-díjra jelölt Paul Van Dyk és a holland Fedde Le Grand követnek.

Augusztus 25-én, szombaton, a Unique Teraszon a We Love the 90's est keretében a fergeteges hangulatról a kilencvenes évek legnépszerűbb magyar együttesei, a Happy Gang, az UFO, az Ámokfutók, a Hip Hop Boyz, az Animal Cannibals és a Kozmix gondoskodnak. Őket a világhírű svájci popsztár, a több slágerlista-vezető dalt magáénak tudható DJ Bobo élő koncertje követ. A fesztivál másik helyszínén, a Unique Arénában ezen a napon olyan nemzetközi sztárok váltják egymást, mint a zenei innovátor, Laidback Luke, valamint az ausztrál Pendulum DJ Set and Verse. Mindkét formáció számos európai és amerikai zenei fesztivál vezető fellépője, akik végre a magyar közönséget is elvarázsolják!

A fesztiválok közül Magyarországon elsőként és egyedülálló módon a Unique szervezői kiemelten fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást. A fesztivál megálmodói tárgyi eszközökkel támogatja a Szent Imre Kórház Szülészeti, Nőgyógyászati és Csecsemőosztályának fejlesztését, így minden jegyvásárló elmondhatja: segítő kezet nyújt a rászorulóknak.

A fesztivál részletes programja, jegyárak, jegyvásárlási lehetőségek a www.uniquefestival.hu weboldalon, valamint a fesztivál hivatalos Facebook oldalán (www.facebook.com/uniquefestivalbudapest) találhatók.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.