OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. január 9., szerda 16:24

A Samsung a lehetőségek végtelen világát kínálja az érdeklődők számára a 2013-as CES-en (1. rész)
    Las Vegas, 2013. január 9., szerda (Business Wire/OTS) - A cég bemutatta új innovációs csúcstermékeit: az óriásképernyős UHD TV-t, az NX300 fényképezőgépet és a 45 mm-es 2D/3D lencsét, a T-9000 LCD kijelzős hűtőszekrényt és a 7-es szériába tartozó Chronos PC-t /2013 Nemzetközi CES - 12004. sz. stand

    A Samsung Electronics Co., Ltd, a digitális média- és digitális konvergenciatechnológiák terén vezető szerepet játszó nemzetközi vállalat ma bemutatta új termékeit és szolgáltatásait, amelyek hűen tükrözik a cég szórakoztatóelektronika-ipari fejlesztési stratégiáját és azt a törekvését, hogy a technológiát a fogyasztók szolgálatába állítva a lehetőségek végtelen világát nyissa meg felhasználói előtt.

A kiállított Samsung termékek egyértelművé tették a Las Vegasban megrendezett 2013. évi Szórakoztatóelektronikai Szakkiállításra (Consumer Electronics Show [CES]) látogatók számára a cég céljait: a fogyasztók életének, igényeinek mélyreható ismerete révén a vállalat az újabb és újabb találmányok és felfedezések kiaknázásával szeretné új élményekkel és tapasztalatokkal színesíteni az emberek mindennapjait.

"A mozgás- és hangvezérlésű televíziókészülékektől a 10-pontos multi-touch tablet- és okostelefon-képernyőkig minden területen új, emberközelibb módjait fejlesztettük ki a felhasználók és az elektronikus eszközök közti interakciónak" - magyarázta BK Yoon, a Samsung szórakoztatóelektronikai divíziójának elnöke. "Erre az évre azt tűztük ki célul, hogy segítsünk az embereknek felfedezni a világ kínálta végtelen lehetőségeket. Szeretnénk nekik örömöt szerezni, és nem csak azt adni, amire számítanak, hanem olyan dolgokkal meglepni őket, amelyekről még csak nem is álmodták, hogy lehetségesek."

Ezt az ígéretet a cég már be is váltotta: új paradigmát hozott létre a televíziózásban, az okos eszközök, fényképezőgépek és mobil eszközök összekapcsolásával. Az üzleti tevékenysége különböző területein kidolgozott újítások megosztása, kombinálása révén megalkotott, könnyed, zökkenőmentes navigálást, intuitív kezelést, és személyre szabott profilokat biztosító eszközeivel a Samsung forradalmasította a szórakoztatóelektronikai piacot.

Felismerve a felhasználók azon igényét, hogy a TV készülék is rendelkezzen a legújabb eszközök különféle funkcióival, a Samsung bejelentette a 2013-as Evolution Kit bevezetését: ez az innovatív megoldás lehetővé teszi a TV-tulajdonosok számára a Smart TV-k legújabb funkcióinak használatát anélkül, hogy új készüléket kellene venniük.

A Samsung teljes termékpalettája megtekinhető a las vegas-i Convention Center központi termében a Samsung (12004. sz.) standján.


Televíziózás magas fokon

Ez évben a Samsung új távlatokat nyitott az otthoni szórakoztatásban az óriásképernyős okostévék, köztük az első 85 hüvelykes, UHD felbontású TV (Ultra High Definition TV) és vezető Smart TV modellje, az F8000 LED TV bemutatásával. A cég már eleve bőséges tartalomkínálatának további növelésével és az okostelevíziók piacán játszott vezető pozíciójában rejlő lehetőségeket kiaknázva a Samsung az eddigi leginkább személyre szabott tévézési élményt kínálja a nézőknek: a hangvezérléssel ötvözött, S-Recommendation-nek elnevezett technológiát (a készülék a korábban vagy az éppen nézett tartalmak alapján további tartalmakat ajánl).

Első alkalommal a CES-en tárta a közönség elé a Samsung új, nagyképernyős UHD TV-jét. A remek formatervezés eredményeként a TV minimalista, ún. 'Timeless Gallery Design' keretet kapott, a technológiai újításoknak köszönhetően pedig az eddigi 1080p felbontáshoz képest négyszeres pixelszámmal rendelkezik, így részleteiben is jóval élesebb képet, páratlan tisztaságú, élénk, mély színeket és fantasztikus képminőséget biztosít. A keretbe beépített 120-wattos, háromutas, 2,2 csatornás hangrendszer a kiváló képmegjelenítéshez hasonlóan magas minőségű hangzást biztosít.

A megszokottól teljesen eltérő, fantasztikus képélményt az UHD TV egy speciális algoritmusa biztosítja, amely képes a HD vagy Full HD tartalmakat UHD szintű képminőségre konvertálni.
A Samsung új, vezető terméke, az F8000 LED TV is a CES-en került első alkalommal a közönség elé. Az F8000 LED TV az első Samsung televízió, amely négymagos processzorral rendelkezik. Az ultravékony profilú, kisujjnyi széles keretbe foglalt TV képernyőjét félhold alakú Arc állvány tartja, és a legnagyobb, 75 hüvelykes képernyőméreten kívül más méretekben is kapható.

A Samsung az első olyan TV márka, amely támogatja az azonos sávszélesség mellett kétszer jobb minőségű képet adó HEVC kódolású tartalmakat.(folyt.)



2013. január 9., szerda 16:25

A Samsung a lehetőségek végtelen világát kínálja az érdeklődők számára a 2013-as CES-en (2. rész)
    

    Megérkezett a televíziók új generációja

A Samsung legújabb készülékeinek mindegyike a lehetőségek egész tárházát kínálja a felhasználók számára mind a tartalomkeresés, mind a navigálás és a kezelés terén. A Samsung hangvezérléssel kombinált "S-Recommendation" technológiája saját 'személyi idegenvezetőként' kalauzolja a nézőt, és segíti új és kedvelt tartalmak felfedezésében a Samsung Smart tévéin.

A néző által megtekintett tartalmaknak, a TV programok népszerűségének és megjelenési idejének elemzése alapján az S-Recommendation mindegyik néző számára személyre szabott menüt készít az éppen vetített vagy letölthető műsorokról és különféle alkalmazástartalmakról.

A Samsung továbbfejlesztett, interaktív hangvezérlés-technológiájának köszönhetően az okostévék számos felhasználó számára szinte hihetetlennek tűnő kommunikációs képességekkel rendelkeznek: az új generáció tagjai már képesek a hétköznapi beszédet és teljes mondatokat is megérteni. S-Recommendation funkcióval rendelkező Smart TV-jüket a nézők például megkérhetik arra, hogy ajánljon nekik filmet vagy showműsort, vagy hogy keresse ki azokat a filmeket, amelyekben egy adott színész vagy színésznő szerepel. A keresést a készülék kiterjeszti az összes elérhető műsorra, letölthető tartalomra és igénybe vehető alkalmazásra.

Mivel a Samsung a csatlakoztathatóságot biztosító technológiák terén is piacvezető szerepet tölt be, az okostévék kínálta szórakozási lehetőségeket az okostelefonokon és tableteken keresztül is a fogyasztók rendelkezésére tudja bocsátani. A nézők böngészhetnek és beállíthatnak lejátszásra/letöltésre tartalmakat a tabletjükön, követhetik a TV közvetítést az otthonuktól távol is, vagy használhatják a tabletjüket a Smart TV 'kihelyezett' képernyőjeként arra, hogy a lakásuk bármely részében nézhessenek TV-t.

A Samsung továbbfejlesztett Smart Hub szolgáltatása egyszerűen kezelhető felhasználói felületté szervezi a néző tartalmait jól átlátható, intuitív menüpontokat alakítva ki. A Samsung mobileszköz-technológiai vezető szerepének köszönhetően a navigálási lehetőségek a Samsung okostelefonok brilliáns navigációs megoldásait tükrözik. A Smart Hub öt menüpontjába az alábbiak tartoznak: tévés tartalmak; filmek és TV-showk; fényképek, videók és zene; közösségi szolgáltatások; alkalmazások.

Ezen felül a Samsung, beváltva a 2012. évi CES-en tett ígéretét, a 2013-as szakkiállításra elhozta a 2013-as Evolution Kit-et, amely a Smart TV technológia legújabb hardveres és szoftveres frissítéseit teszi elérhetővé a TV-tulajdonosok számára. Az Evolution Kit-et egyszerűen csak csatlakoztatni kell bármilyen Samsung Smart TV-hez, és a felhasználó máris használhatja a legújabb Samsung okostévé funkciókat. A kompatibilis televíziók tulajdonosainak így rendelkezésére áll az S-Recommendation és a hangvezérlés, az újratervezett Smart Hub, valamint a 2013-as széria négymagos processzora.


Okosabb, csatlakoztatott otthonok

A Samsung legújabb háztartási berendezései rendkívüli kényelmet biztosító, egyszerűen használható termékek, amelyek igen hatékony feladatszervezést tesznek lehetővé a fogyasztók számára. Az új Samsung T9000 LCD érintőképernyős hűtőszekrény tulajdonosa például igény szerint állíthatja be a fagyasztási és hűtési zónákat, attól függően, hogy mekkora a hűtendő vagy fagyasztandó élelmiszermennyiség, miközben a kategóriájában rendkívül nagy kapacitásúnak számító új Samsung felültöltős mosógép, a WA50F, már a korábban beprogramozott menetrend szerint mossa a ruhákat.

Idén a Samsung újratervezte kétajtós hűtőszekrényét, még okosabb és kényelmesebben használható konyhai készüléket alakítva ki, amely jelentősen megkönnyíti a szervezési feladatok végrehajtását és a rend megőrzését. A 900 literes kapacitású Samsung T9000 LCD kijelzős hűtőszekrény nagy tároló helyet biztosít a fogyasztó számára. A rugalmas használat érdekében az alsó hűtőfülke átalakítható fagyasztóvá, illetve vissza hűtőfülkévé, szükség szerint.

A Samsung új felültöltős mosógépében 140 literes kapacitása révén egyszerre több ruha mosható, mint eddig bármikor. A továbbfejlesztett AquaJet™ tisztítási technológiának, az erős szivattyúnak és erőteljes vízsugárbefújásnak köszönhetően a készülék jobb mosási teljesítményt nyújt, és fokozottabb öblítési hatékonysággal működik. A hatékony mosás mellett ugyanakkor kialakítása is igen tetszetős: a jégkék LED kijelzőn jól láthatók a beállítások, és egyszerű kezelőfelülete hihetetlenül könnyűvé teszi a beprogramozását.

A rugalmasság új dimenzióját képviselik a konyhában a Samsung innovatív tűzhelyei és sütői. A Samsung tágas, 60 literes sütőtérrel és Flex CookZone™-nal rendelkező NE597N0PBSR indukciós tűzhelyének nagy főzőfelületén több különböző méretű edényben főzhet egyszerre a háziasszony. A készülék rendelkezik "Boil Alert" (forrásriasztási) funkcióval, amely érzékeli a rezgést, és automatikusan csökkenti a hőt egy előre beállított szintre, így az edényekből nem fut ki a felforrt folyadék. A Samsung ME179KFETSR Over-The-Range mikrohullámú sütő mindent tud, amit egy ilyen készüléknek tudnia kell: hőlégkeverést biztosít az egyenletes sütéshez, és ugyanakkor kenyérpirítóként, grillsütőként, mikrohullámú sütőként és elszívóként is funkcionál. Egyszerű tisztításáról az egy érintéssel cserélhető Simple Clean szűrő - egy új találmány - gondoskodik. Mindkét termék elnyerte a CES Innovációs Díjat.(folyt.)



2013. január 9., szerda 16:25

A Samsung a lehetőségek végtelen világát kínálja az érdeklődők számára a 2013-as CES-en (3. rész)
    

    A pillanat megörökítése

A Samsung SMART fényképezőgépekre vonatkozó fejlesztési stratégiáját követve a legújabb és legmodernebb fototechnológiát képviselő készülékeivel a digitális fényképezés új korszakát nyitja meg. Az NX-család legújabb tagja, az NX300 a gyorsabb képrögzítés és exponálásvezérlés révén kivételes képminőséget biztosít.

Az NX300-ba beépített Samsung NX 45 mm-es F1,8 2D/3D optika, a hobbifényképezőgépekben eddig nem használt, első egyoptikás 3D objektív, amely egyaránt képes állóképet és full 1080p HD videófelvételt készíteni. Az új objektív új, izgalmas lehetőségeket kínál a háromdimenziós képrögzítés világában: a Samsung NX sorozata az egyetlen cserélhető objektívvel rendelkező digitálisfényképezőgép-család, amely egyaránt alkalmas 3D álló és mozgóképek rögzítésére.

Az NX300 kiemelkedő képrögzítési teljesítményének alapja az új 20,3 megapixeles APS-C CMOS érzékelő, amellyel bárki képes magas minőségű felvételeket készíteni. Az új fejlesztésű hibrid autofókusz (AF) rendszer az eddigieknél gyorsabb és pontosabb élességállítást, fázis- és kontrasztérzékelést biztosít, és az 1/6000 másodperces záridő és a 8,6 képkocka/másodperces folyamatos üzemű sorozatkép-rögzítési sebesség lehetővé teszi a másodpercek töredéke alatt lezajló események tökéletes rögzítését is. Ugyanakkor a Samsung egyedülálló DRIMe IV processzorának köszönhetően a készülék hatalmas előrelépést jelent a gyorsaság és képfeldolgozási minőség terén, és jobb színreprodukciót, valamint nagyobb zajcsökkentést tesz lehetővé. A DRIMe IV processzorának és a Samsung új 45 mm-es F1,8 2D/3D objektívének köszönhetően a készülékkel egyaránt készíthető 2D és 3D full 1080p HD videófelvétel.

A fényképezés élményét az NX300 84 mm-es (3,31 colos) AMOLED kijelzője teszi teljessé, amelynek segítségével a dönthető kialakításnak köszönhetően az értékes pillanatok bármilyen szögből és magasságból megörökíthetők, és a rögzített képek könnyedén visszanézhetők. Az NX300 fényképezőgép intuitív megoldásait az éles képminőséget biztosító, hibrid, érintésérzékeny AMOLED kijelző egészíti ki, amely ugyanakkor 5-utas kézi nyomógombos kezelőfelülettel is működtethető.

A SMART fényképezőgépek közé tartozó NX300-on kívül a Samsung ma bejelentette egy új csatlakoztatható, kompakt fényképezőgépcsalád megérkezését is, amelynek tagjai a WB250F/WB200F, a WB800F, a WB30F, a DV150F és az ST150F. A nagy optikai zoomtartománnyal rendelkező WB széria új modelljei és a 2-képernyős (Dual View) DV sorozat és a Style Feature funkcióval rendelkező ST sorozat új tagjai a magas minőségű optikai teljesítmény és a klasszikus külső megjelenés mellett rendelkeznek az okosfényképezőgépek kibővített csatlakoztathatóságával is.


A design és a teljesítmény tökéletes összhangját kínáló számítógépek

A Samsung CES-en bemutatott PC újdonságai közt két új gép szerepel, melyeket a nagy teljesítmény mellett a kitűnő formatervezés is megkülönböztet a társaiktól. Az erőteljes, új 7-es szériájú Chronos és a hordozható 7-es szériájú Ultra Notebook mind munkavégzésre, mind szórakozásra szolgáló appok kezelésére alkalmas.

Az új, négymagos processzorral futó 7-es szériájú Chronos professzionális funkciókat biztosít vékonyabb és könnyebb kivitelben, míg a RAMaccelerator elnevezésű új szoftvermegoldás mintegy 150 százalékkal gyorsabb böngészést és alkalmazásfuttatást tesz lehetővé, miáltal a készülék akár asztali gép helyett is használható. 10-pontos érintőképernyős, 15,6 colos Full HD kijelzője munkavégzésre és játékfuttatásra egyaránt ideálissá teszi a készüléket. Az elegáns külső és a nagy teljesítmény tökéletes ötvözetét képviselő 7-es szériájú Chronos készülék mindössze 20,9 milliméter vastagságú; és az akkumulátor által biztosított 11-órás üzemidő, valamint a billentyűzet háttérvilágítása hosszabb és könnyebb 'útközbeni' használatot tesz lehetővé.

A Samsung ultravékony és rendkívül könnyű, alumínium gépházba szerelt 7-es szériájú Ultra Notebookja a maximális hordozhatóság és a megbízható teljesítmény megtestesülése. Az akkumulátor nyolcórás üzemideje és a gyönyörű képet adó, 10-pontos érintőképernyős, 13,3 colos Full HD kijelző, az alumínium gépház, a gyors adatfeldolgozást biztosító i5 / i7 CPU és az akár 256GB tárhelyet adó SSD meghajtó révén ez a PC még a legnagyobb igényű felhasználók számára is megfelelő teljesítményt nyújt, és a 7-es szériájú Chronoshoz hasonlóan az Ultra Notebook is Windows 8-al fut.


A Samsung TecTiles™ címkék átveszik az uralmat Las Vegasban

A Samsung segítséget nyújt a fogyasztóknak abban is, hogy las vegasi látogatásuk során kiismerjék magukat a rengeteg szórakozási lehetőség közt. A cég megállapodást kötött a Caesars Entertainmenttel, melynek értelmében több mint 4.500 interaktív Samsung TecTiles™ címkét (NFC tageket) helyeznek el a Caesars Entertainment nyolc világhírű las vegasi szállodájában és kaszinójában. E TecTiles™ címkék rendeltetése, hogy egyfajta virtuális szállodaportásként különféle információkkal álljanak a felhasználók rendelkezésére, például játékstatisztikákat és játéktippeket adnak, éttermek nyitvatartása és foglalási adatok, showműsorok kezdési ideje és videóklipek, vagy az üzletek nyitvatartása és akciói tölthetők le rajtuk keresztül.

További információkért a Samsung TecTiles™ címkékről kérjük, látogasson el a következő internetes oldalra: www.samsung.com/us/tectiles.(folyt.)



2013. január 9., szerda 16:26

A Samsung a lehetőségek végtelen világát kínálja az érdeklődők számára a 2013-as CES-en (4. rész)
    

    A B2B (business to business) piac élénkítése

A CES alkalmából sorra kerülő sajtótájékoztatóján a Samsung beszámolt a vezető piackutató céggel, az IDG-vel közösen végzett tanulmányának eredményeiről is. A projekt célja a számítástechnikai vezetők és a fogyasztók 'bring-your-own-device (BYOD)' megoldásokhoz, azaz a saját IT eszközzel való munkavégzéshez való hozzáállásának feltérképezése volt. Az összegyűjtött adatok azt mutatták, hogy az IT menedzserek túlnyomó többsége úgy véli, a BYOD programok az elkövetkezendő két évben általánosan elterjedve standarddá alakulnak át, valamint, hogy a fogyasztók is arra számítanak, hogy a mobil eszközök az elsődleges számítástechnikai munkaeszközökké válnak az eljövendő öt év során.

Átlátva azt, hogy a BYOD programok sikere azon múlik, hogy a hardvergyártó és szoftverfejlesztő cégek a számítástechnikai vezetők biztonsági aggályaira megfelelő választ adó megoldásokat tudnak-e kínálni, a Samsung elindította Samsung For Enterprise (SaFE) (A Samsung a vállalkozásokért) programját, melynek keretében olyan biztonsági szabványokat dolgoznak ki, amelyek segítik a vállalatokat a biztonságosan használható mobil eszközök azonosításában. A SaFE eszközök használata közvetlen üzleti haszonnal jár: például fejlett adatkezelési lehetőségeket és eszközalapú verifikációt biztosít.

A SaFE programmal a Samsung bizonyította a B2B piac iránti elkötelezettségét. A program keretében biztonsági standardok, appok, eszközkódok, VPN-ek és mobileszköz-kezelési megoldások átfogó rendszere kerül kialakításra. A SaFE eszközök kialakításával a Samsung egyszerűsíti a mobileszközökkel kapcsolatos adminisztratív és kezelési feladatokat, és választ ad az androidos platform fragmentációjával kapcsolatos aggályokra is.


Megjegyzések a szerkesztők számára:

Idén a 'Samsung Tomorrow TV CES 2013 Specials' (A Samsung Holnap TV - CES 2013-as különkiadásai) napi gyakorisággal élő adásban kerülnek közvetítésre. Ezek a videófelvételek bemutatják a Samsung Electronics CES-en felállított standját, beszámolnak a standon megrendezésre kerülő főbb eseményekről, és a Samsung munkatársaival és a vezető technológiai újítókkal, valamint a közösségi médiák véleményvezéreivel készített interjúkat adnak. A videóshowt január 8-a és 11-e közt közvetlenül Samsung Electronics standja mögött található Samsung SMART Studio sugározza csendes-óceáni idő (PST) szerint minden nap déli 12 órakor. A kiállítás idején a Samsung SMART társalgó ingyenes Wi-Fi kapcsolódással és kényelmes ülésekkel várja kizárólag az IT/technológiai lapok szerkesztőit, bloggereket és véleményvezéreket.

A Samsung a CES-en egy több képernyővel felszerelt, innovatív színpadon játszott új kisfilmben bemutatja a különböző eszközök közti tartalommegosztás céljára kifejlesztett technológiáját, az AllShare-t is. Az élő világpremierre január 9-én 12 órakor kerül sor a Samsung standján, és online is megtekinthető a weallshare.samsung.com címen.

A Samsung egyik ezévi újdonsága egy olyan mobil app, amely hozzáférést biztosít különféle sajtókonferencia-információkhoz, például sajtóanyagokhoz, a bemutatott új termékek fényképeihez, a kiállítással kapcsolatos, illetve kapcsolattartási információkhoz. Az alkalmazás a 'Samsung CES'-re rákeresve tölthető le a nagyobb alkalmazásboltokban.

A részletes adatok, videótartalom és termékképek a Samsung microsite-on is elérhetők a következő címen: http://www.samsungces.com/. A sajtókonferencia élő adásban online is megtekinthető a következő címen: www.global.samsungtomorrow.com.

Kérjük, látogasson el a Samsung standjára, hogy személyesen ismerkedhessen meg a jövő technológiájával. A Samsung termékei január 8-a és január 11-e között tekinthetők meg a las vegasi Convention Center központi termében a 12004. sz. standon.


Amit a Samsung Electronics Co., Ltd.-ről tudni kell

A Samsung Electronics Co., Ltd. a szórakoztatóelektronikai készülékek és alapvető alkotórészeik gyártásában az egyik világelső vállalat. Következetes innovációs erőfeszítéseink és felfedezéseink eredményeként átalakítjuk a televíziózás, okostelefonok, személyi számítógépek, nyomtatók, fényképezőgépek, háztartási gépek, orvostechnikai eszközök, félvezetők és LED megoldások világát. 75 országban 227.000 munkavállalót alkalmazunk, és éves értékesítési árbevételünk meghaladja a 143 milliárd USA dollárt. Célunk, hogy a világ mindenhol új lehetőségeket nyissunk meg az emberek előtt. További információkért, kérjük, látogasson el a következő internetes oldalra: www.samsung.com.

Kapcsolat
Samsung Electronics Co., Ltd
Ki-Yung Nam, +82-2-2255-8289
kiyung.nam@samsung.com

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.