OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2013. május 28., kedd 09:14

Megújult a Medirest, az egészséges diétás ételek, igazi ízek ételszolgáltatója!
    Budapest, 2013. május 28., kedd (OTS) - 6 hónap működés után már újdonságokkal és szolgáltatásbővüléssel lepi meg lojális rendelőit és az egészséges táplálkozás híveit a Medirest, az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet dietetikus szakembereivel közösen fejlesztett jóízű diétás ételek szállítója.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20130528_001.jpg

Nemcsak újabb budapesti kerületekben indult útjára a Medirest diétás étel házhoz szállítás, hanem az eredetileg hétféle étrend kínálata is kibővült. A törzsvásárlók igényeit, észrevételeit figyelembe véve finomult a szolgáltatás, nagyobb teret engedve az íz választéknak, így már naponta 24 féle önálló ételből lehet válogatni az év minden napjára. Egyszerűsödtek a rendelési feltételek, ennek köszönhetően a Medirest akár egy ételt is ingyenesen juttat el munkahelyére vagy otthonába.

Hogy mi indokolja a frissülést? A Medirest és az OÉTI eredetileg táplálkozással összefüggő betegségekben szenvedők számárai számára fejlesztette diétás étel szolgáltatását. Legnagyobb örömükre számos megrendelő érkezett az aktív egészségtudatos fogyasztók közül. A változások az ő igényeik kiszolgálását segítik elő úgy, hogy az eredeti diétás elvárások sem sérülnek. Az új fogyasztói kör ugyanis még több rugalmasságra, íz gazdag, bőséges ebédkínálatra, emellett garantáltan kontrollált diétás fogásokra vágyik.

Egy dolog azonban sosem változik: a minőség. Az egészséges táplálkozás alapelveinek betartása ugyanis csakis a legjobb minőségű alapanyagok, és kímélő konyhatechnológia használatával és az ízfokozók, adalékanyagoktól mentesen lehetséges. Az egészséges táplálkozás alapelveinek betartását az OÉTI munkatársai folyamatosan ellenőrzik.

A Budapest 17 különböző kerületében elérhető Medirest ételek, immár 8 féle diétás ételcsoportban választhatóak. A menük eredeti diétás alapelvei nem, de elnevezéseik változtak elősegítve a könnyebb tájékozódást. A Kalóriakontroll (K) étrend gondoskodik vonalaink megtartásáról, vagy segít megszabadulni túlsúlyunktól, az Életerő (T) étrend válogatott biológiailag aktív alapanyagaival igazodik az egészséges táplálkozás alapelveihez, és a fokozatosság elvét követve az ideális testsúly elérése esetén is ajánlott.  A Cukorbeteg (C) étrend ételei nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, és alacsony GI indexű alapanyagokkal készülnek, míg a Liszt- és laktózérzékeny (L) étrend garantáltan glutén- és laktózmentes.Az Eperelax (E) és Reflux (R) étrend fogásai kíméletes fűszerezésűek, s nem puffasztó hatású alapanyagokból, vagy annak csökkentését segítő konyhatechnológiai eljárással készülnek.  Továbbá az Epererelax ételválaszték apró magvas gyümölcsöktől, a Reflux  magas savtartalmú összetevőktől mentes. A szíverő étrend (S) támogatja a szívegészséget,  az alacsony sótartalmú, íz gazdag választékkal. S végül a Mozgás öröme (M) hússzegény étrend purinszegény alapanyagokkal  változatos étkezést biztosít a köszvényeseknek,  és alternatívát kínál a vegetáriánusoknak, elfelejtve az egyhangú étkezést.

Az ételek egyes  diétás étrendek elvárásainak való 100% -os megfelelést természetesen az OÉTI Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet dietetikus szakemberei ellenőrzik.

"Végre mások figyelnek arra, hogy mit eszem, így én az igazán fontos dolgokra koncentrálhatok." - mondja Orsi, egy elégedett fogyasztó.   A Medirest szerint az étkezés tudománya éppen ebben rejlik: gondoskodni a megfelelő alapanyagokról, különleges elkészítési módról, hogy aztán mindenki a diétás igényeinek, ízlésének megfelelő, igazán élvezetes ételekhez juthasson. "Nem számít, hogy csak egyszerűen odafigyelsz az egészségedre, fogyni szeretnél, vagy netán egészségügyi, táplálkozási problémáid vannak, nálunk rátalálhatsz a megfelelő étrendre." - állítja a Medirest.

Egy próbát mindenképpen megér, érdemes ellátogatni a www.medirest.hu oldalra.
Sajtóinformáció: Hornyák Anita 30 860 8670, anita.hornyak@eurest.hu_
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.