OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. június 3., hétfő 12:03

VITÁL Véradás - Egészség, VÉRADÁS, Élet!
    Budapest, 2013. június 3., hétfő (OTS) - Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) 2013. június 8-án (szombat), 10.00-18.00 óra között "VITÁL VÉRADÁS" címmel "egészséges" hangulatú véradó napot szervez a Dürer Rendezvényházban (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.), ahova 700 fő véradót várunk.  A helyszínen vért adókat Egészséges Menüvel vendégeljük meg, valamint egy ajándékcsomaggal is meglepünk! A véradás mellett ingyenes szűrővizsgálatokon és egészséges életmóddal kapcsolatos előadásokon, "mozgásórákon" vehetnek részt a kilátogatók.

    A rendezvényre a belépés ingyenes!
Minden véradónak "egészséges menü" ajándékba (330 ml 100%-os almalé, szendvics, 0,5 kg friss paprika, paradicsom vagy 0,4 kg cseresznye)

A június 8-i VITÁL Véradásnak kettős célja van:
- Nyár előtt az ország vérkészletének a feltöltése! A szabadságolások, iskolai szünetek megkezdése előtt az ország vérkészletének feltöltése, a fővárosi lakosság bevonásával. A nyári hónapokra Budapest kiürül, azonban a nagy vérigényű műtétek jelentős részét a fővárosi egészségügyi intézményekben végzik, és naponta 1500-1700 véradásra van szükség az ország biztonságos vérellátásához!

- Miért fontos egészségesen élni? Számos felmérés kimutatta, hogy a magyar lakosság egészségtelen, mozgásszegény életmódot él. Ezek jelentősen befolyásolják a véradók számának alakulását is, hiszen az egészségtelen életmód (pl. túlsúly, magas vérnyomás, vitaminhiány) következtében csökken a véradásra alkalmas 18-65 év közöttiek száma. Csak egészséges ember tud segíteni beteg embertársain, hiszen a vér semmivel sem pótolható!

Aki véradó, biztos, hogy egészséges! Aki egészséges(en él), legyen véradó!
Június 8-án várunk mindenkit a VITÁL Véradáson, ahol a véradás mellett ismert emberek "mozgásóráin", szűrőprogramokon vehetnek részt, tanácsokat kaphatnak az egészséges életmód "elsajátításához" szakemberektől, ismert sportolókkal találkozhatnak, beszélgethetnek a sport, a rendszeres mozgás fontosságáról.

Bővebb információ:
Braun Helga, kommunikációs vezető (+36 30 269-0896; kommunikacio@ovsz.hu)

Részletes program:
http://www.ovsz.hu/ver/vital-veradas-2013-junius-8-budapest-durer-ren dezvenyhaz
www.facebook.com/orszagosverellatoszolgalat


A VITÁL Véradás támogatói:
Vércsepp a vérellátásért Alapítvány, Miló Viki, Sőtér Sarolta, Fazekas Zur Krisztina, SEO101, Agrya-Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége, Körönd Étkezde, talpszures.hu, Ritmus Magazin, SpringMed Kft., BioLabor Kft., Magyarpolányi őstermelő, Herba Manufaktúra, Synexus, Bringóhintó, Dürer Rendezvényház, Hungaroplakát, Kérdezze! Magazin, Ments Életet Alapítvány, Chilopass, Nemeskert Kft., Observer, Strike Bowling, szendvics.com, port.hu, Bakó Kertészet, Bonduelle, Center Kft., Metodic , Starbucks, Jusec Kft, Dr. Barna Lajosné, Fürge Diák Iskolaszövetkezet
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.