OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. július 29., hétfő 09:56

Unitedprint: Több mint negyedmillió Facebook-rajongó - Online nyomtatási üzlet hatalmas sikere a közösségi médiában
    Radebeul, Németország, 2013. július 29., hétfő (Business Wire/OTS) - Unitedprint.com SE erőteljesen belehúzott: igen erős   www.print24.com és www.easyprinting.hu brandjenek köszönhetően az online nyomtatási üzlet elérte a bűvös negyedmillió Facebook-rajongót, ezzel megerősített vezető helyét a közösségi médiában a nemzetközi nyomtatási üzletek között.

    A print24 és az easyprint Facebook közössége vonzó versenyek, izgalmas közlemények és a nyomtatási tippek és trükkök formájában profitál a tagságból. Az interakció, inspiráció és információ tökéletes kombinációja jellemzi a nyomtatási üzlet közösségi médiában elért sikerét.

Az easyprint egy innovatív online nyomtatási üzlet, amely elsősorban kisvállalkozások, családok és magánszemélyek számára kínálja szolgáltatásait. Intuitív opció, hogy a képeslapok, szórólapok és névjegyek online tervezhetők és költségmentesen nyomtathatók. Idén márciusban történő újraindítását követően az easyprint mindössze pár hét alatt 50000 rajongót szerzett, és 10000 személyes komment jelent meg az oldalon. Az új Apple iMac is megnyerhető a "Easyprint or Vistaprint? You decide!" verseny keretében, amely 2013. július 31-ével zárul.

A print24, easyprint, unitedprint, firstprint, getprint és printwhat brandekkel rendelkező unitedprint.com SE egyike a világ vezető online nyomtatási üzleteinek. Ügyfeleinek többek közt magas minőségű szórólapokat, posztereket, képeslapokat, brosúrákat, névjegyeket és fejléces lapokat kínál, amelyeket a lehető legrövidebb határidővel, a legolcsóbban szállít. A cég világszerte 700 munkatárssal üzemel, több mint 10000 négyzetméteres alapterületen. Telephelyeik a világ 26 országában találhatók: Ausztria, Belgium, Brazília, Kanada, Kína, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Luxembourg, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok.


Kapcsolat
unitedprint.com SE
Maria Lehmann
Tel. +49-351-27225388
Fax +49-351-65633500
maria.lehmann@unitedprint.com
www.unitedprint.com

Forrás: Unitedprint


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.