OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. július 30., kedd 09:39

A Trane kapta a David Weekley 2013 Partners of Choice díját
    Tyler, Texas, 2013. július 30., kedd (Business Wire/OTS) - Az utóbbi kilenc évből hetedszer az Ingersoll Rand egyik brandje, a Trane kapta a legnagyobb amerikai magánkézben levő lakásépítő cég, a David Weekley Homes "Partners of Choice" díját. A Partners of Choice díj a David Weekley Homes interaktív beszállító-visszajelzési platformjának alapján kiosztott elismerés. Minden évben, ennek az interaktív értékelési rendszernek köszönhetően a David Weekley Homes kiosztja Partners of Choice díját azon beszállítók körében, akik vagy a minőség, vagy a szolgáltatás, vagy mindkettő területén "A" minősítést értek el egy 12 hónapos időszak alatt. Idén mindössze 24 beszállító közül a Trane nyerte el a díjat, mivel szolgáltatása "A" minősítést kapott.

    "Visszajelzési rendszerünk egy kiváló, gyakorlatias módszer arra, hogy a világszínvonalú minőség valóban mérhető legyen," mondta Bill Justus, a David Weekley Homes ellátásilánc-szolgáltatási osztályának alelnöke és a lakásépítő cég értékelési platformjának egyik kidolgozója. "Pontozási rendszerünknek köszönhetően lehetséges a teljesítmény valamennyi ágazat közötti összehasonlítása. Csoporttársaink elmondták véleményüket, és ez alapján a Trane részesült elismerésben a David Weekley Homes számára nyújtott világszínvonalú szolgáltatásért."

A platform központjában a National Trading Partner Survey kérdőív áll, amelyben a lakásépítő csapat kb. 600 tagja értékeli ki az egyes partnereket a minőség, ill. az általuk nyújtott szolgáltatás vonatkozásában. Az egyes beszállítók numerikus pontszámait átlagolják, majd egy "A"-tól "F"-ig tartó skála alapján kapnak minősítést. Ezután megbeszélések, meetingek és coaching hívások sorozata következik, amelyben a David Weekley Homes és beszállítói a kiválóságot eredményező legjobb megoldást keresik meg. A folyamat során a David Weekley Homes a beszállítóival történő együttműködést világszínvonalon végzi.

"Az, hogy a Trane hetedszer nyeri el a David Weekley magas presztízsű "Partner of Choice" díját, tanúságtétel a cég HVAC rendszereinek és alkalmazottainak feltartóztathatatlan elkötelezettsége mellett," mondta Steven Ross, a Trane business development managere. "A David Weekley Homes-szal végzett munka és a szerződéses felekkel történő szoros együttműködés képessé tesz minket arra, hogy a lehető legmagasabb szintű ügyfélszolgálatot nyújtsa partnereinek az új építési projektek során. Közösen dolgozunk azért, hogy gyönyörű, kényelmes otthonokat építsünk, amelyek olyan értéket képviselnek, amit ügyfeleink joggal várhatnak el az olyan cégektől, mint a Trane és a David Weekley Homes, azaz a saját területén két vezető vállalattól."


Cégbemutatás: Trane, az Ingersoll Rand brandje

Ingersoll Rand (NYSE:IR): a vállalat célja biztonságos, kényelmes és hatékony környezet kialakításával és fenntartásával javítani az élet minőségét. Munkatársaink és brandcsaládunk-köztük a Club Car®, az Ingersoll Rand®, a Schlage®, a Thermo King® és a Trane®-közösen dolgoznak azon, hogy az otthonokban javítsák a minőséget és fokozzák a kényelmet, ételt és omlandó árukat szállítsanak és óvjanak meg; biztosítsák az otthonokat és kereskedelmi ingatlanokat, valamint növeljék az ipari termelékenységet és hatékonyságot. A Trane megoldásai a beltéri környezetet optimalizálják energiahatékony fűtéssel, szellőztető- és légkondicionáló rendszerekkel, építési és szerződéses szolgáltatásokkal, alkatrészellátással és fejlett vezérlőrendszerekkel. Az Ingersoll Rand egy 14 milliárd dollár értékű globális cég, amely elkötelezett a fenntartható haladással és hosszú távú megoldásokkal szemben. További információk az ingersollrand.com vagy a trane.com honlapokon találhatók.


Cégbemutatás: David Weekley Homes

Az 1976-ban alapított, Houston székhelyű David Weekley Homes az Egyesült Államok 17 városában tevékenykedik. A David Weekley Homes volt az első olyan lakásépítő cég az Egyesül Államokban, amely kiérdemelte a Triple Crown of American Home Building elismerést, ami azt jelenti, hogy a következő díjak mindegyikét elnyerte: "America's Best Builder," "Builder of the Year," és "National Housing Quality Award." A Weekley hét alkalommal szerepelt a FORTUNE® magazin irigyelt "A 100 Legjobb Munkahely" listáján. Alapítása óta a David Weekley Homes több mint 70000 otthont adott át. A cégről további információk a következő címen találhatók: www.davidweekleyhomes.com.

Kapcsolat

Carmichael Lynch Spong
Matt Petersen, 612-375-8560
matt.petersen@clynch.com

Forrás: Trane


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.