OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. szeptember 19., csütörtök 10:01

Adatfrissítési kampány indul az egészségügyi dolgozók részére
    Budapest, 2013. szeptember 19., csütörtök (OTS) - Az Egészségügyi humánerőforrás monitoring projekt keretében elindult a nagy adatfrissítési kampány. A kampány célja, hogy minden egészségügyi dolgozó működési nyilvántartásban szereplő adatai naprakészek, teljeskörűek és helyesek legyenek.

    Az egészségügyi dolgozók jogszabályban előírt kötelezettsége a működési nyilvántartásban szereplő adatok meghatározott köre tekintetében az adatváltozás bejelentése, melyet 30 napon belül kell az az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH) irányába jelezni. Az adatfrissítési kampány célja az adatváltozás-bejelentési kötelezettség teljesítésének elősegítése.

Ennek érdekében az EEKH kifejlesztett egy web-es felületet, amelyen minden egészségügyi dolgozó a rendszerbe való biztonságos belépést követően ellenőrizheti a nyilvántartásban található saját adatait, valamint jelezheti a Hivatal felé az észlelt hiányosságot, eltérést.

A bejelentkezéssel, az adatok megtekintésével és javításával kapcsolatban felmerült kérdésekben a projekt munkatársai 2013. október 1. napjától a validalas@eekh.hu e-mail címen, illetve az alábbi telefonszámokon 06-1-235-7942, 06-1-235-7963, 06-1-235-7969 szívesen állnak rendelkezésükre.

A nagy ADATFRISSÍTÉSI KAMPÁNY során 2013. október 7. és 2013. december 6. közötti időszakban kollégáink az ország 72 egészségügyi intézményében tartanak oktatást, személyes konzultációt, valamint bemutatják a projekt működését. A pontos helyszínekről és időpontokról további információ honlapunkon található: www.eekh.hu/hmr

Az Egészségügyi humánerőforrás monitoring projektet konzorciumi együttműködés keretében megvalósító szervezetek - az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH) és a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség-és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) - 2013. szeptember 5. napján konferenciát tartottak Budapesten. A konferencián a projekt céljainak, valamint az eddig elért eredményeinek az ismertetését követően kezdetét vette a fent említett nagy ADATFRISSÍTÉSI KAMPÁNY előkészítése. A projekt megvalósítói még további 3 helyszínen - Szeged: 2013.10.18., Debrecen: 2013.10.25., Pécs: 2013.11.22. - szerveznek konferenciát ugyanebben a témában.

A TÁMOP 6.2.1-11/1-2012-0001. azonosítószámú "Egészségügyi humánerőforrás monitoring" című kiemelt projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával az Új Széchenyi Terv keretein belül kerül megvalósításra.

Budapest, 2013. szeptember 19.

    dr. Paphalmi Rita
    elnök  
    Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.