OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. szeptember 24., kedd 09:27

A Monotype és a Unitedprint partnerségi megállapodást írt alá - Az Easyprint a világ legismertebb betűtípusai közül már több mint 200-at kínál díjmentesen
    Radebeul, Németország, 2013. szeptember 24., kedd (Business Wire/OTS) - A Monotype Imaging Inc. és a unitedprint.com SE bejelentették, hogy licenc partnerségi megállapodást kötöttek, mely lehetővé teszi az Easyprint - a unitedprint.com SE egyik márkája - ügyfelei számára, hogy mostantól díjmentesen használják a www.easyprint.hu internetes oldalon a világ 200 legnépszerűbb és legismertebb betűtípusát. A megállapodás eredményeként az ingyenes fényképek és kreatív design sablonok széles választékán felül az online nyomtatási üzlet - amely elsősorban kisvállalkozások, családok és magánszemélyek számára kínálja szolgáltatásait - most már modern és hagyományos betűtípusok eklektikus keverékét is biztosítja ingyenesen kreatív nyomtatott anyagok tervezéséhez.

    A hivatásos tervezők szintén örülhetnek, mert számukra az Easyprint egy rendkívül innovatív tervezőeszközt kínál, amely a különféle tervezési funkciók mellett új, magas minőségű betűtípusok széles palettájával áll rendelkezésre. Az online nyomtatási üzlet így képes megfelelni a közepes és nagyvállalatok, kiadók, hirdetési ügynökségek, hatóságok, szervezetek és társaságok magas minőség iránti igényeinek.

Az Easyprint mindenben a Vistaprint versenytársa. Ha a két vállalatot össze akarja hasonlítani a www.facebook.com/Easyprint internetes oldalon, hogy véleményéért cserébe elnyerhessen egyMacBook Pro-t Retina kijelzővel, akkor október 31-ig van lehetősége arra, hogy tájékozódjon a cégekről és termékeikről olyan népszerű fogyasztói platformokon, mint a Ciao, a dooyoo stb.

Az Easyprint, a print24 unitedprint, a firstprint, a getprint és a printwhat márkákkal rendelkező unitedprint.com SE egyike a világ vezető online nyomtatási üzleteinek. A cég magas minőségű szórólapokat, plakátokat, képeslapokat, prospektusokat, névjegyeket, levélpapírt és számos egyéb terméket kínál a legalacsonyabb árakon, rendkívül rövid szállítási határidővel. Több, mint 10.000 m2-es alapterületen a megrendelések teljesítésén mintegy 700 alkalmazottja dolgozik a legmodernebb technikai eszközökkel a nap 24 órájában. A vállalat irodái szerte a világon 26 országban (Ausztriában, Belgiumban, Brazíliában, Kanadában, Kínában, a Cseh Köztársaságban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Magyarországon, Írországban, Olaszországban, Luxembourgban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Svédországban, Svájcban, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és az Amerikai Egyesült Államokban) működnek.


Kapcsolat:
unitedprint.com SE
Maria Lehmann
Telephone +49-351-27225388
Fax +49-351-65633500
maria.lehmann@unitedprint.com
www.unitedprint.com



Forrás: Unitedprint

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.