OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. május 9., péntek 16:40

Szombaton indul a "Segít-kezek" - a QUAESTOR Csoport CSR programja
    Budapest, 2014. május 9., péntek (OTS) - 7 városban 8 helyszínen fognak önkéntes munkát végezni a QUAESTOR Csoport munkatársai a cégcsoport "Segít-kezek" CSR programjának keretében.

    A QUAESTOR Csoport 2014-ben hozta létre társadalmi felelősségvállalása (CSR) részeként a "Segít-kezek" programot. A "Segít-kezek" a vállalati önkéntes programunk, amelynek keretében munkatársaink önkéntes munkával támogatják azokat a helyi közösségeket, amelyek valóban rászorulnak a segítségre.

A QUAESTOR Csoport 2013-ben határozta el, hogy az idei évben kiemelt cél lesz a cégcsoport társadalmi felelősségvállalásának (CSR) erősítése és szervezett keretek közé terelése. Tudatosan foglalkozunk a társadalomra gyakorolt hatásainkkal, társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségünk azt jelenti, hogy a közösség jólétének érdekében önkéntesen segítünk erőforrásainkkal.

A "Segít-kezek" program részeként 2014. május 10-én cégcsoportunk közel 150 önkéntese fog az ország 7 pontján, 8 helyszínen önkénteskedni:
" Alpokalja Nagycsaládosok Egyesülete, Szombathely - vízelvezető cső javítása, kert rendbetétele, belső tér átrendezése
" Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület és Állatmenhely - állatmenhely bejáratának felújítása, átfestése
" Dunaújvárosi Óvoda Katica Tagóvodája - udvari fajátékok, padok, kerítés, játszóházak festése
" Győri Mosolyvár Óvoda, Győr - udvari fajátékok, padok festése
" Magyar Vöröskereszt Hajléktalan Szálló, Budapest, Madridi utca - hajléktalanszálló festés
" Rét Utcai Óvoda Madár Utcai Tagóvodája, Kaposvár - udvari fajátékok, külső lábazat festése
" Szivárvány Óvoda Napsugár Tagóvoda, Eger - udvari fajátékok festése, árnyékoló és libikóka összeszerelése
" XIII. Kerületi Önkormányzat, Budapest, Pozsonyi út - virágosítás, parkosítás

A "Segít-kezek" tovább folytatódik októberben, amikor további városokban fogunk önkéntes munkát végezni, így például Kecskeméten, Pécsett, Sopronban, Szegeden, Székesfehérváron, Veszprémben.
Emellett a QUAESTOR Csoport további tagjai is részt vesznek a "Segít-kezek" programban, ezért futballcsapatunk, a Győri ETO FC, multifunkcionális központunk, a Győri ETO Park, valamint szállodáink, az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr és a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior munkatársai is fognak önkénteskedni az idei év során.


További információ:
Bende Gyöngyi
vállalati kommunikációs igazgató
QUAESTOR Csoport
Telefonszám: 06 1 299 9999 / 7226
E-mail: bende.gyongyi@quaestor.hu

-------------------------------------------------------------------

Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.