OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2014. május 13., kedd 09:30

Diabetikusan finomat! - 750.000 regisztrált cukorbeteg
    Budapest, 2014. május 13., kedd (OTS) - A "Diabetikusan finomat!" szakácskönyv kimondottan cukorbetegek, inzulin rezisztensek, illetve terhességi diabéteszesek számára készült könyv, mely szigorú dietetikusi elvárások alapján készült, megtartva az eredeti ételek ízvilágát. Természetesen fogyni vágyók számára is hasznos, hiszen a benne lévő ételek szinte minden diétában használhatók.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20140513_001.jpg

A hivatalos adatok alapján, ma Magyarországon 750.000 regisztrált cukorbeteg él, és még kb. ugyanennyi van a közelében, vagy már cukorbeteg csak még nem tudja.
Számukra igazán használható kiadvány nem jelent meg eddig, még az ismertebb, cukorbetegeknek szóló weboldalakon is gyakran kezdődnek a receptek kristálycukor és fehérliszt hozzávalókkal. A kiadványban minden étel tartalmaz dietetikus szakember által kiszámolt szénhidrát és energia értékeket.
A könyv ára 2990 Ft, 96 oldal terjedelemben, 39 recept található. Megjelenésében modern, a hagyományos szakácskönyvektől eltérő stílust képvisel.
Március végétől a Libri, Auchan, Tesco, Líra, Bookline boltokban kapható.

Szeretnénk, ha minél több, a fenti betegségekben szenvedőhöz jutna el a könyv híre, ezáltal megkönnyítve mindennapjaikat.

Szakmai kérdésekben szívesen állok rendelkezésre!

A szerző, Kelemen Brigitta
06-70-453-47-69
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.