2017. június 12., hétfő 13:10

Utcahosszal nyerte a hétvégén az M4 Sport a sporttelevíziók versenyét
    Budapest, 2017. június 12., hétfő (OTS) - Erős hétvégét zárt Magyarország közszolgálati sportcsatornája, az M4 Sport: pénteken, szombaton és vasárnap is nyújtott nézőinknek olyan tartalmakat, melyekre több százezer szurkoló volt kíváncsi.

    Pénteken 486 ezer magyar szurkoló követte a súlyos andorrai vereséget, és az azt követő stúdióbeszélgetést, ahol szakértők értékelték a fiaskót, 274 ezer fő nézte. Szombaton 167 ezren szurkoltak női kézieseinknek a VB-selejtező aktuális fordulójában, majd a Forma-1 időmérőjét 311 ezren követték az M4 Sporton. Vasárnap pedig 579 ezren szurkoltak a száguldó cirkusz fő attrakcióján a legjobb pilótáinak.

A föntebbi és egyéb más műsorokkal együtt az M4 Sport messze a legnézettebb sportcsatorna volt ezen a hétvégén (SHR, 4+).

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.