2017. június 16., péntek 17:37

Évadzáró adással érkezik az Egynyári kaland!
    Budapest, 2017. június 16., péntek (OTS) - Egynyári kaland, Aranykor és Magyarország Szépe a közmédia hétvégi kínálatában.

        Évadzáró epizódjához érkezett az Egynyári kaland sorozat. A hatodik részt A lehetőségek földje címmel este fél nyolctól láthatják nézőink a Duna televízión. Csüggedésre semmi ok, a sorozat epizódjait a http://www.mediaklikk.hu/musor/egynyari-kaland/ oldalon újra és visszanézheti online, bármikor, bármilyen felületen, legyen az mobil vagy tablet, nem akadály.
     Érdemes a Duna csatornát választani a kora délelőtti órákban is, fél egytől Törökországon át Iránba kalauzolja a nézőket a Távol-Kelet - Berlintől Tokióig című német útifilm sorozat első része. 14.55-től magyar vígjátékot a Meztelen diplomata című filmet láthatják nézőink. A film Rejtő Jenő egyik legmulatságosabb és legizgalmasabb regényének a Vesztegzár a Grand Hotelban  alapján készült. A főszerepben Márkus László és Krencsey Marianne, de feltűnik a filmben Garas Dezső és Alfonzó is. Délután öttől nagypeterdi lakodalomba hívjuk nézőink Borbás Marcsival, tartsanak velünk és lessék el a háztáji fogásokat!
     Az M5 kulturális adó Gustav Klimt életét bemutató dokumentumfilmmel várja nézőit 18.35-től, majd 19.40-től Aranykor - Bálint András önálló estjét sugározza a közmédia kulturális adója. Negyed tizenegytől Csarnai Attila dokumentumfilmjét a Meghalni Ukrajnáért című alkotást láthatják a csatorna nézői. A dokumentumfilm három magyar nemzetiségű áldozat családján keresztül mutatja be, hogy a kárpátaljaiakat miként érte a kelet-ukrajnai háború.
     Ha szombat éjszaka akkor Petőfi TV! 22.40-től a Tátrai Trend zenél, majd utánuk a Brains koncertezik a közmédia ifjúsági adóján.
     Vasárnap este kiderül ki lesz Magyarország Szépe, kinek a fejére kerül a királynői korona. A műsorban először hallhatják a nézők Pápai Joci legújabb dalát, emellett a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzik el, Csepregi Éva és a Spoon kifejezetten erre az estére készül közös produkcióval, Völgyesi Gabi a Csillagtengert adja elő új hangszerelésben, Kocsis Tibor és Janicsák Veca pedig a Szépség és a Szörnyeteg duettjével állnak színpadra. Az est házigazdái Tatár Csilla és Harsányi Levente lesznek.
     A Magyarország Szépe után amerikai klasszikussal a Taxisofőr című filmmel készül a Duna csatorna. A vasárnap kora este sem marad magyar klasszikus nélkül, 18.15-től az M2 gyerekcsatorna a Tüskevár című magyar családi kultfilmet tűzi műsorára. Este kilenctől a Petőfi TV filmklubja a Charles Dickens életét feldolgozó A titokzatos szerető c. angol életrajzi drámával várja a közmédia nézőit.

     MTVA Sajtóosztály
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.