2017. július 10., hétfő 19:26

Több mint félmilliós nézettség az M4 sportcsatornán a Forma-1 futama alatt
    Budapest, 2017. július 10., hétfő (OTS) - Vasárnap több mint félmillióan követték nyomon a Forma-1 osztrák nagydíját és kiemelkedő nézettséget ért még el a szombati időmérő edzés is.

        A vasárnapi Osztrák Forma-1 futam élő közvetítését félmillióan nézték, amely 22,3 %-os közönségaránynak felelt meg. Kiváló eredménnyel zárt a szombati időmérő edzés is, amely 290 ezer nézővel és 16%-os közönségaránnyal büszkélkedhet. A Forma-1 szabadedzés 9%-os közönségarány mellett 105 ezer nézőt vonzott.
     A vasárnapi BENU Kupa Férfi vízilabda mérkőzést, Magyarország és Románia összecsapását 5,6%-os közönségaránnyal 98 ezren követtek figyelemmel.
      Ezen a héten fordul rá az M4 Sport hazánk történetének eddigi legnagyobb sportrendezvényére, a FINA Budapest 2017 vizes világbajnokságra, ahonnan péntektől minden magyar érintettséggel rendelkező versenyt élőben közvetít a csatorna. A világbajnokság megnyitóját a Duna, a Duna World és az M4 Sport mellett az m4sport.hu is 21.00 órától élőben közvetíti, a portálon további exkluzív tartalmak is elérhetők lesznek egészen a vb végéig.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.