2017. augusztus 15., kedd 13:27

Kiszivárgott, mire készül a Duna House!
    Budapest, 2017. augusztus 15., kedd (OTS) - Az egyik legnagyobb magyar ingatlan franchise nagy dobásra készül - és ez most már előttünk sem titok!

    Ahogy azt a feltáró cikkben kifejtik, a nagyszabású bővítési terv komoly üzleti lehetőséget rejthet a vállalkozó szellemű fiataloknak, akik nem tudják még, mit akarnak, de rendelkezésre áll egy franchise indításához szükséges alaptőkéjük.

A legnagyobb célvárosok: Szeged, Miskolc, Győr, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Veszprém, Eger, Dunaújváros, Hódmezővásárhely, és ezen felül még 25 város - derítette ki a Business & Café üzleti blog.

http://bit.ly/2uERSNN
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.