2017. szeptember 12., kedd 11:55

Páneurópai termékbevezetés: a DB Schenker 38 országot kapcsol össze egyetlen szárazföldi szállítmányozási hálózattal
    Budapest/Frankfurt, 2017. szeptember 12., kedd (OTS) - Az új szárazföldi szállítmányozási termékek és a hálózati struktúra 38 európai ország 430 DB Schenker fiókjának segítségével köti össze egész Európát o Az új, garantált termék, mely bevezetésre kerül Európa szerte, biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást.

    Gyorsabb európai árucsere: a DB Schenker integrált szállítmányozási és logisztikai szolgáltató tovább erősítette európai szárazföldi szállítmányozási hálózatát, és két új átfogó terméket vezetett be Európa-szerte.

Az európai üzleti központok azonnali hatállyal napi kapcsolatba kerülnek egymással. Így lerövidül a szállítási idő és az európai vállalatok nagyobb rugalmasságra számíthatnak. Az ügyfelek ezen felül Európa-szerte két szabványosított és könnyen használható termék közül választhatnak: ezek a DB SCHENKERsystem és a DB SCHENKERsystem premium.

"Ha egy vállalat gyors és igen megbízható áruszállítást akar Európán belül, akkor számára a DB SCHENKERsystem a legjobb megoldás, ez vállalatunk új alapterméke" - mondta Christian Drenthen ügyvezető alelnök, a DB Schenker szárazföldi szállítmányozási részlegének vezetője. "Ha szorít az idő, akkor az európai vállalatok számára a DB SCHENKERsystem premium jelenti az új megoldást: az ügyfelek a leggyorsabb úthálózat kihasználásával élvezhetik az ágazatban a legmagasabb fokú megbízhatóság előnyeit teljesítménygaranciák kíséretében."

Az új hálózat zökkenőmentesen köti össze a DB Schenker 38 európai országban meglévő 430 szárazföldi szállítmányozási helyszínét egy csúcsmodern termelési rendszer segítségével, amelynek célja az, hogy a határokon átívelő szállítmányok iránti egyre növekvő igényeknek megfeleljen. Ennek eredményeképpen az európai üzleti központok között az átfutási idő jelentősen csökken, bizonyos esetekben akár csupán 24 óra is lehet.

"Határok nélküli Európát hozunk létre a szárazföldi szállítmányozás terén az egyre szorosabban kapcsolódó európai gazdaság és a pontos időre történő szállítások iránti egyre növekvő igények által fémjelzett környezetben"- mondta Christian Drenthen. "Örömmel vesszük tudomásul azt, hogy a gyorsabb szállítási idő révén nagyban hozzájárulhatunk ügyfeleink termelékenységének és hatékonyságának növeléséhez."

Napi 300 000 megbízás európai vállalatok számára

Az integrált szállítmányozási és logisztikai szolgáltató napi line-haul kapcsolatokat hozott létre valamennyi európai nagyváros között. A DB Schenker -  mint a legnagyobb szárazföldi szállítmányozó - képes a szállítmányok konszolidálására, továbbá az új platform stratégia lehetővé teszi azt, hogy a vállalat jelentősen csökkentse a szállítási időt és ezáltal a CO2 kibocsátást. A páneurópai gyűjtőfuvarozási hálózatban több mint 20 000 dolgozó segíti az európai vállalatok egymás között folyó üzleti tevékenységét. Ezek a dolgozók naponta közel 300 000 szállítmányt és hetente több mint 30 000 line-haul csatlakozást kezelnek szerte Európában. A csúcsmodern nyomkövető technológia segítségével a szállítmányok helyzete bárhonnan bármikor ellenőrizhető.

Közúti szállítmányozás
A logisztikában a közúti szállítmányozás valamennyi, egyenként berakodható árura vonatkozik, ez lehet például doboz, rekesz, raklapra pakolt gép vagy gyári alkatrész, kábel, papír, fémlemez tekercsben vagy dobon, illetve hordó. A DB Schenker line-haul és csomóponti hálózata az egész európai földrészre kiterjed, vagyis valamennyi jármű teljes kapacitással és a leghatékonyabb kihasználtsággal fut.

Maximilian Floegel
Kommunikációs igazgató
DB Schenker Europe
Tel. +49 152 37500 481
maximilian.floegel@
dbschenker.com
www.dbschenker.com

Kiadó: Schenker Europe GmbH
Edmund-Rumpler-Str. 3, 60549 Frankfurt, Germany
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.