2017. október 23., hétfő 08:30

Netbid GmbH: Együttműködés - A magyar GYSEV Zrt. (Raaber Bahn) vasúttársaság és az ausztriai NetBid GmbH bejelentették, hogy átfogó együttműködési programot indítanak Budapesten
    Bécs/Budapest, 2017. október 23., hétfő (APA/OTS) - Az együttműködés elsősorban a GYSEV járműparkjának részleges lecserélése következtében a forgalomból kivont, használt személykocsik és motorkocsik újraértékesítésének kiszervezésére irányul.

    "A két cég közös fellépése következtében körvonalazódni látszik egy professzionális nemzetközi újraértékesítési szolgáltatás koncepciója, továbbá együttes fellépés új piacok meghódítása céljából kereskedelmi delegációk és a kereskedelmi minisztériumok szoros kooperációja révén" - fejtette ki Andreas Weinberger, a NetBid GmbH vezérigazgatója. "A GYSEV járműparkjának gazdasági modernizációjára irányuló erőfeszítéseink közepette a NetBid szolgáltatásai ideális megoldást kínálnak az újraértékesítési feladatok kiszervezésére. Vállalataink együttműködése nyomán várakozásaink szerint új, ígéretes lehetőségeket kínálhatunk az eszközeik és szolgáltatásaik minőségi színvonalát ésszerű befektetésekkel növelni kívánó cégeknek" - mondta el KÖVESDI Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója és UNGVÁRI Csaba, a GYSEV Zrt. vezérigazgató-helyettese.

GYSEV Zrt (http://www.gysev.hu)

A Raaberbahn, avagy GySEV osztrák-magyar vasúttársaság, amelynek székhelye Magyarországon, Sopronban található. A cég vegyesvállalat, amelyben a magyar állam 65,7%-os, az osztrák állam 28,2%-os, és a STRABAG SE 6,1%-os részesedéssel rendelkezik. A vállalat magyar neve Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GySEV), német neve pedig Raab-Oedenburg-Ebenfurther Eisenbahn (ROeEE), mely 2008-ban Raaberbahnra változott.

NetBid AG; NetBid GmbH (http://www.netbid.com)

A NetBid AG egy ipari termékek értékesítésével foglalkozó, hamburgi székhelyű aukciósház, amely kihelyezett irodákat működtet Bajorországban és Baden-Württemberg tartományban, valamint négy nemzetközi irodát Ausztriában, Lengyelországban, Spanyolországban, a Cseh Köztársaságban, Svájcban, Magyarországon, Szlovéniában és Dél-Koreában. A NetBid Ag, amely a NetBid Industrie-Auktionen AG-vel 1999-ben alapított cégcsoport tagjaként jött létre, mobileszközök nemzetközi értékbecslésével, valamint szállítóeszközök, gépek és berendezések online és hagyományos aukciók, valamint közvetlen eladás révén való újraértékesítésével foglalkozik.

Kapcsolat:
NetBid GmbH
Andreas Weinberger
+4318906670-401
weinberger@netbid.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.