2017. november 2., csütörtök 09:55

Legfrissebb - Megjelentek a tarifák, akár 30%-kal is emelkedhet a kötelező biztosítások díja!
    Budapest, 2017. november 2., csütörtök (OTS) - Ma hajnalban 13 biztosító tette közzé január 1-re ajánlott kötelező biztosítási díjait. A több mint egymillió autóst érintő kampányban 8 és 30% közötti átlagos drágulással számolhatunk. Ezzel várhatóan folytatódik az elmúlt évek díjemelkedési tendenciája, de a tarifákat elsőként elemző Biztosítás.HU szerint - a korábbi évekkel ellentétben - idén az autósok egy része már elkerülheti a tervezett díjemelést, ha él a biztosítóváltás lehetőségével.

    
     - Durva díjemelésre számíthatnak az autósok, de van kiút számukra
     - Újraindulhat a biztosítók közti verseny
     - Buszok díja - az ismert buszbalesetek miatt - 50%kal emelkedik!!!

Részletes sajtóanyagunkat kérje a gergely.beatrix@biztositas.hu címen
Interjú: Rácz István ügyvezető 06 20 9 328 894
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.