2018. április 13., péntek 12:55

Forma-1, futball és kézilabda az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. április 13., péntek (OTS) - A Forma-1 Kínai Nagydíjjal, hazai NB I-es futballmeccsekkel és a Férfi Kézilabda Magyar Kupa mérkőzéseivel várja a nézőket ezen a hétvégén a nemzeti sportcsatorna.

    Szombaton a Forma-1 Kínai Nagydíj - 3. szabadedzésével kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. Az adást 4.55-től, az időmérő edzést pedig 8 órától tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna. A Férfi Kézilabda Magyar Kupa 1. elődöntő: MOL Pick Szeged - Csurgói KK mérkőzést 13 órától a debreceni Főnix Csarnokból közvetíti élőben Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A 2. elődöntőt, a Telekom Veszprém - Balatonfüredi KSE összecsapást 15.15-től követhetik az M4 Sport képernyői előtt ülők. Az OTP Bank Liga: Puskás Akadémia FC - Budapest Honvéd meccset 17 órától, a DVSC - Ferencvárosi TC futballmérkőzést 19.30-tól tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna.

Vasárnap a Forma-1 Kínai Nagydíj futamát 8.10-től láthatják az M4 Sport nézői. A Férfi Kézilabda Magyar Kupa bronzmérkőzését 15.15-től, a döntőt pedig 17.45-től tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.