2018. május 22., kedd 09:36

100. adását ünnepli a Honfoglaló
    Budapest, 2018. május 22., kedd (OTS) - Május 22-én jubileumi adással várja a nézőket a Honfoglaló a Duna Televízió műsorán.

    A magyar fejlesztésű online területhódító kvízjáték televíziós változata elérkezett a 100. adáshoz. Az elmúlt öt hónapban izgalmas csatákat, kemény küzdelmeket és számos örömteli pillanatot élhettek át a nézők. Öt hónap alatt közel 12 ezren jelentkeztek a vetélkedőre és a szereplőválogatásra bejutott mintegy ezer főből 231-en kerültek játékba. Az elmúlt 100 adás során 2900 kérdés hangzott el és mintegy 113 millió forint talált gazdára. A játékosok gyakran barátaik, ismerőseik, családtagjaik szereplésén felbuzdulva jelentkeznek a szereplőválogatásra, valamint szép számmal érkeznek a határon túli területekről is a Honfoglalóba.

A műsor sikerét bizonyítja, hogy a gyártó időközben szerződést írt alá az Adventure Line Productions (ALP) francia produkciós céggel, melynek értelmében a cég megvásárolta a Honfoglaló gyártási és terjesztési jogait, és a tervek szerint a francia közszolgálati csatornákon fogja bemutatni a vetélkedőt. A szerződésben érintett megállapodáson felül további tárgyalások folynak a Honfoglaló nemzetközi terjesztéséről és a formátum további országokba történő értékesítéséről is.

Honfoglaló - ahol a tudás valóban hatalom! Minden hétköznap 19.30-tól a Dunán.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.