2018. május 24., csütörtök 13:25

Intelligens ellenőrző és kezelőrendszer fejlesztése
    Budapest, 2018. május 24., csütörtök (OTS) - NEMZ_12-1-2014-0001

    Az EU 7. keretprogram 65.642.440,- forintos támogatásával az RK Tech Kft. nemzetközi konzorciumban valósított meg egy olyan kutatás-fejlesztési projektet, melynek célja egy olyan intelligens ellenőrző és kezelőrendszer létrehozása, amely a műszakban dolgozók megfigyelésére, környezetének elemzésére alkalmas. Az RK Tech Kft. a környezeti paraméterek monitorozására szenzoros dobozokat, valamint a dobozok és a konzorciumi partnerek által létrehozott kitűző és androidos applikáció adatainak megjelenítésére alkalmas szoftvert fejlesztett, amely az alvásspecialisták számára nyújt segítséget az adatok kiértékelésekor. A komplex rendszer lehetőséget biztosít a több műszakban dolgozók bioritmusának optimalizálására, ezzel pedig a cirkadián ritmus okozta betegségek megelőzésére is szolgál.


RK Tech Kft.
1163 Budapest, Kőszál u. 6.
Tel.: +36-1-4020721
Fax: +36-1-4038375
E-mail: rktech@rktech.hu
Honlap: www.rktech.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.