2018. június 15., péntek 12:27

Futball-világbajnokság az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. június 15., péntek (OTS) - A FIFA 2018 oroszországi Labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek szenteli a hétvégét az M4 Sport.

    Szombaton délben a 2018-as Labdarúgó-világbajnokság: Franciaország - Ausztrália mérkőzéssel kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. Az Argentína - Izland összecsapást 15 órától, a Peru - Dánia meccset 18 órától, a Horvátország - Nigéria mérkőzést pedig 21 órától láthatják Magyarország legnézettebb sportcsatornájának nézői.

Vasárnap a Costa Rica - Szerbia összecsapást 14 órától, a Németország - Mexikó meccset 17 órától, a Brazília - Svájc mérkőzést pedig 20 órától közvetíti élőben a sportcsatorna.

Az élő adás mellett további extra sporttartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, valamint megtalálnak minket az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.