2018. december 5., szerda 15:28

Nem Irigy a Hónaljmirigy! December 9-én adománygyűjtésre hívják a rajongókat és ők is ajándékot adnak!
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OTS) - December 9-én az ország legnépszerűbb paródiazenekara jótékonysági adománygyűjtésre hív mindenkit az AsiaCenterbe. Délután 13 órától a tőlük megszokott jó hangulatban plüssjátékokat adnak ajándékba, fotózkodnak és dedikálnak azoknak, akik akár csak pár száz forintot áldoznak a jótékony célra. A műsorvezető Fittikém lesz.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181205_001.jpg

Az Irigy Hónaljmirigy egész évben játékokat gyűjtött fellépésein, illetve az AsiaCenterben. Ezek egy részét most 500 forintos, illetve 3000 forintos felajánlásért cserébe hazavihetik az adakozó kedvű látogatók. Az adományokat a Cseppkő Gyermekotthoni Központ és a Pető Intézet kapja majd. Az AsiaCenter Keleti Szárnyának 1. emeletén, délután 13 órától a zenekar tagjai fotózkodnak és autogramot is adnak. Aki 3000 forintos, vagy annál nagyobb összegű adományt szán, az a helyszínen profi fotós közreműködésével közös, karácsonyi hangulatú, dedikált képen szerepelhet a zenekarral.
AsiaCenter, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169., Keleti Szárny 1. emelet
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.