2019. január 2., szerda 17:11

Félmillió felett a Gasztroangyal nézőinek száma
    Budapest, 2019. január 2., szerda (OTS) - Kiemelkedő nézettséget eredményezett a Gasztroangyal legutóbbi adása.

        A Gasztroangyalt szombaton 17 órától 513 ezren követték a Duna Televízió képernyőjén, amely 14,7%-os közönségarányt eredményezett a csatornának.
     Január 6-án mutatkozik be a Duna Televízió képernyőjén Borbás Marcsi új műsora, a Borbás Marcsi szakácskönyve, amely a főzőműsorok hazai kínálatába igyekszik új színt varázsolni. A vidám és lendületes műsor remekül kiegészíti a Gasztroangyal kulturális, hagyományőrző tematikáját, hiszen aprólékos részletességgel magyarázza el a nézőnek egy-egy finom fogás elkészítésének fortélyait. A Gasztroangyal továbbra is szombaton 17.00 órakor, míg a Borbás Marcsi szakácskönyve vasárnaponként 17.25-kor kerül adásba a Duna Televízió képernyőjén.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.