2019. május 13., hétfő 14:16

Kicsi, de erős - Az új Wacom Intuos Pro Small a professzionális tolltechnológiát egy kompakt formátumban jeleníti meg
    Tokió, Japán és Düsseldorf, Németország, 2019. május 13., hétfő (OTS) - A Wacom kiegészíti a kreatív pen tablet kínálatát, és mostantól az Intuos Pro Small, Medium és Large termékekkel tökéletesít valamennyi munkafolyamatot. - A Wacom új "Small" modelleket jelent be a professzionális pen and touch tábláihoz. A Wacom Intuos Pro Small a vállalat több mint 35 éves tapasztalatát, innovációját és tapasztalatát tartalmazza a termékek készítéséhez a digitális művészet és tervezés területén, és egyesíti a viszonteladóknál már kapható Intuos Pro Medium és Intuos Pro Large táblát. A legújabb generációjú Intuos Pro számtalan funkciót és előnyt biztosít a digitális művészek, tervezők és fotósok számára, akik mindig a lehető legjobbat szeretnék kihozni kreatív eszközeikből.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190513_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190513_003.jpg

A Wacom a precíz Pro Pen 2 technológiával, a több mint 8.000 toll nyomásérzékenységi szinttel, dőlésérzékenységgel, természetes tollérzettel és megbízható teljesítménnyel, a művészek kiválaszthatják a számukra megfelelő méretű tabletet - small, medium, large - amely a legjobban megfelel munkájukhoz. Az új kis méretű tabletnek ugyanakkora a munkaterülete, mint az Intuos Pro Small előző modelljének és különösen vonzó lesz napjaink folyton úton lévő kreatív felhasználóinak, akik a Wacom tabletet és PC-t, vagy a Mac-es laptopot mindig a közvetlen közelükben tartják. A helykímélő tablet a kis helyigényével, vezetéknélküli kapcsolattal és az elemnélküli tolltechnológiával, nem kell feltöltenünk a készüléket, amellyel így gyorsan és problémamentesen dolgozhatunk kávézókban, tárgyalótermekben, ügyfelek irodáiban, otthon, iskolában és stúdióban.

Faik Karaoglu a Wacom Branded Business Group alelnöke szerint attól függetlenül, hogy tanulók vagyunk-e, aki a tabletet az osztályból a kollégiumba viszi, vagy pedig fényképészek, akinek néhány képet gyorsan retusálnia kell egy távoli helyen, az új Wacom Intuos Pro Small spontán kreatív ellenőrzést és professzionális minőségű toll és ecsetvonásokat biztosít a digitális művészethez, tervezéshez és képfeldolgozáshoz. "Ezenkívül ez egy okos választás azok számára, akiknek különleges munkaterület igényeik vannak, és szeretnék a legjobbat kihozni a Pro Pen 2 technológiából".  
Mindhárom Pro tábla TouchRinget és ExpressKey-t (Gyorsbillentyű) tartalmaz, a kis méretű hatot, a közepes és a nagy pedig nyolcat, a kreatív munkavégzés felgyorsítása érdekében. Ezenkívül tartalmazza a pen and touch-t, amely lehetővé teszi a felhasználóknak új lehetőségek megismerését a navigáláshoz és elősegíti, hogy az egész kreatív élmény sokkal interaktívabb legyen. A vékony tabletekhez jár egy tartós alumínium hátlap és egy elegáns asztali toll állvány, amely 10 cserélhető hegyet tartalmaz.

Prémium Tollak, Premier Teljesítmény
A Wacom Pro Pen 2 a Wacom legfejlettebb kreatív toll technológiáját biztosítja, négyszer annyi nyomásérzékenységi szinttel, mint az eredeti Pro Pen. A 8,192 nyomásérzékenységi szint, dőlésfelismerés és akadásmentes követés természetes rajzolási élményt biztosít. Ezenkívül a toll testreszabható oldalsó kapcsolója lehetővé teszi a gyakran használt parancsokhoz történő egyszerű hozzáférést, így jelentős mértékben felgyorsítható a munkavégzés.

Az Intuos Pro-t használó művészek igényeinek kielégítése érdekében a Wacom két hasznos kiegészítő tollat ajánl (külön megvásárolható). A Pro Pen 3D, egy harmadik gombot tartalmaz, amellyel különböző 3D-s utasításokat állíthatunk be, például objektumok forgatása a gyakran használt 3D-s kreatív és CAD alkalmazásokban. A legújabb toll a Pro Pen slim, ergonómikus beállításokkal támogatja a vékonyabb toll használatát, amely leginkább egy ceruzaszerű érzést nyújt. Mindkét toll kompatibilis az Intuos Pro családdal és testre szabhatjuk a sebességet és a kreatív élményt is.

A Wacomról

1983-ban alapították Japánban (Tokyo Stock Exchange 6727) leányvállalatokkal és különböző irodákkal az egész világon a marketing és értékesítési folyamat támogatásához. Több mint 150 országban van jelen. A Wacom víziója az, hogy az embereket és a technológiákat közelebb hozza egymáshoz. Ezzel pedig a világ vezető gyártója lett az interaktív tollak és kijelzők és egyéb megoldások például a digitális aláírások területén. A Wacom fejlett technológiáját digitális műalkotások, filmek, különleges effektek, tervek készítéséhez használják az egész világon. Lehetővé teszi az üzleti és az otthoni felhasználóknak, hogy kifejezzék a saját személyiségüket.
További információért keressük fel a Wacom oldalát. [www.wacom.com]

A Wacom hivatalos magyarországi forgalmazója:

Trans-Europe Zrt.
1026, Budapest, Torockó utca 4. mfsz.1
www.wacominfo.hu
Tel: +361/ 392 0700
E-mail: info@trans-europe.hu

További információ:
Wacom Europe GmbH
Jeroen van 't Hoofd
jeroen.vanthoofd@wacom.com

A digital Press Kit a következő helyről tölthető le: Wacom Intuos Pro Small
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.