2020. július 19., vasárnap 09:00

Már magyar nevekhez is elérhető a világ vezető névazonosító megoldása.
    Kaposvár, 2020. július 19., vasárnap (OTS) - A kaposvári székhelyű, szoftverfejlesztéssel és szöveganalitikai megoldások kialakításával foglalkozó Precognox 2017-ben vált az egyesült államokbeli Basistech partnerévé. Az amerikai vállalat által fejlesztett Rosette szöveganalitikai platform szolgáltatásait számos nagy nevű szervezet és nemzetközi vállalat alkalmazza. A platform sikerének titka, hogy a megoldásoknál elérhető nyelvtámogatás kifejlesztésével minden esetben jelentős tapasztalattal rendelkező partnert bíztak meg, így esett Magyarország esetén a Precognox-ra a választás.

    A mindkét cég számára gyümölcsöző üzleti kapcsolat és közös fejlesztések eredményeképpen a világ vezető entitásfelismerő és névazonosító szolgáltatása mára már kibővült a magyar nyelvvel is, így a további támogatott nyelvek - arab, német, koreai, spanyol, kínai, görög, pastu, thai, perzsa, urdu, angol, olasz, portugál, francia, japán és az orosz - mellett már anyanyelvünkön is megoldott a nevek és névváltozatok beazonosítása és kereshetősége. Ennek a jelentős lépésnek köszönhetően számos vállalkozásnál hatékonyabbá válik a névkeresés. A személynevek pontos beazonosíthatósága pedig rendkívül fontos, vagy éppen elengedhetetlen a biztonsági, kutatási terület, de akár az államigazgatási vagy a pénzügyi szektor képviselőinek számára is.

A névazonosítást integráló vállalati keresőmegoldás már élesben működik és bizonyít többek között magyarországi biztonsági szervezetnél is. A felhasználók köre pedig a Precognox által párhuzamosan fejlesztett további szöveganalitikai szolgáltatásoknak is köszönhetően folyamatosan bővül. A kínált szolgáltatások számos esetben integrálják az amerikai partner fejlesztéseit is, így elmondható, hogy a megrendelők számára mindkét cég szakértelmén és tapasztalatán alapuló megoldások váltak elérhetővé a hazai piacon is.

Basis Technology

Személyazonosság megállapítása, ügyfeleink megértése, események előrevetítése, bűntények feltárása, adatgyűjtés mindenhonnan, mindenkor, bármilyen nyelven. A Basis Technology már több mint húsz éve folyamatosan biztosítja a legnagyobb és legösszetettebb eladást növelő, kockázat csökkentő és életmentő rendszerek nélkülözhetetlen analitikai komponenseit.

Precognox Kft.

A Precognox Kft. intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési, adatelemzési, szövegbányászati (szöveganalitikai) és big data szoftvermegoldásokat fejleszt. A szemantikai keresés, az intelligens adatbányászat és elemzés területén szerzett sokrétű tapasztalatuknak köszönhetően megfelelő szolgáltatást tud nyújtani a nagy mennyiségű, strukturálatlan adatra épülő projekteket kezelő cégeknek és szervezeteknek.
A cég által kínált szolgáltatásokról további információk megtalálhatóak a Precognox honlapján (https://www.precognox.hu/).
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.